Tema nuntii tale: fotbal!




O idee indrazneata si o paleta de culori cu adevarat superbe: galben si albastru! 

Povestea mirilor a caror imagini de la nunta le avem in aceast articol este una cat se poate de clara: cei doi s-au cunoscut in liceu, si au tinut neaparat sa faca o tematica pentru nunta lor care sa le aduca aminte de acea minunata perioada! Este o tematica cat se poate de originala si de mare efect!

Aceasta sedinta foto a fost facuta pe terenul de fotbal The Big House, din orasul Michigan. Acest stadion apartine echipei de fotbal a universitatii din Michigan, si este cel mai mare stadion din lume! Are o capacitate de 109,901 de fani ai fotbalului.

Floriile care s-au folosit pentru ceste decoratiuni sunt urmatoarele: floarea-soarelui (2 soiuri), gerbera, snapdragons, garoafe, crizanteme, craspedia, Solidago, Guma-de-dulce, hortensii şi Delphinium.

Bineinteles, poti alege pentru tema nuntii tale orice alta tema care va aduce aminte de locul unde v-ati cunoscut… de anotimul in care v-ati gasit… iar lista poate continua.

P.S.: Cu siguranta si sotul tau va fii fericit daca la nunta voastra veti folosi o tematica pe placul lui… cu sportul preferat sau echipa cu care tine el cand au loc campionatele… ;) 















Iata si o idee foarte ingenioasa… Vei observa mai jos, pas cu pas, cum poti sa faci un cilindru ingenios potrivit tematicii pe care o ai la nunta ta, pentru servetelele invitatiilor!



Iata si o sedinta foto pe aceeasi tema: :)

















4 comentarii:

  1. nu-i arat lui Florin aceasta postare,ca cine stie ce idei ii vine (rad)!...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))) Daca e pasionat de fotbal, clar isi va dori ca tema nuntii sa fie aceasta! :))

      Ștergere
  2. este pasionat;chiar acum e la ''joaca'' cu baietii!bine,ca niciodata nu mi-ar impune ceva daca eu nu sunt de acord.am discutat noi ceva despre ce ne dorim la nunta si se pare ca ne dorim amandoi acelasi lucru.am discutat si despre acele detalii care fac nunta sa fie o amintire placuta,cum ar fii:
    -limuzina;
    -eliberarea porumbeilor;
    -vulcani interiori;
    -gheata carbonica;
    -artificiile de la 12 noaptea
    si multe multe alte detalii,care,din fericire le dorim amandoi.
    asteptam sa le punem in aplicare!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))
      Este bine ca aveti multe lucru in comun legate de detaliile unei nunti!!! O sa va usureze mult munca acest lucru!
      :*

      Ștergere