Cocul frantuzesc




Cocurile frantuzesti sunt coafuri populare pentru mirese datorita simplitatii lor.

Cocul frantuzesc, o coafura sofisticata si eleganta, simplu de realizat, este o alegere speciala pentru o femeie ce doreste sa fie rafinata si stralucitoare. Acesta poate fi ales pentru o tinuta eleganta, unde coafura trebuie sa fie pe masura vestimentatiei, insa si pentru tinuta casual sau office. Cocul frantuzesc este o coafura plina de personalitate, chic, ce confera delicatete intregi tinute si care nu necesita un machiaj neaparat puternic. 

Se poate opta pentru un coc frantuzesc cu volum in calota, ce va arata fabulos sau pentru aceeasi coafra, mai putin indrazneata si tapata, in functie de personalitatea si curajul fiecareia. Pentru a obtine cocul frantuzesc este nevoie de un set de agrafe, fixativ si perie. In cazul parului cret este necesara intinderea, deoarece coafura arata mult mai bine pe parul perfect intins.

Cand vine vorba de un eveniment de covor rosu, divele aleg deseori sa isi aranjeze parul in acest fel. Cocul frantuzesc este chic, confera rafinament intregii tinute, si este chiar simplu de realizat!


















































 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu