George & Maria - data nuntii 16.09.2012


Vand rochie de mireasa Bien Savvy - Oslo

Rochie realizata din tull de matase, decorata cu dantela frantuzeasca lucrata manual din matase naturala.
Trena este prevazuta cu sistem de prindere pentru a putea fi prinsa in timpul dansului.
Marime: 36-38.

Pret de cumparare: 4000 ron
Pret de vanzare: 2800 ron

Date contact:
Maria
Tel: 0748 871 201
Adresa e-amil: maria.cioc87@yahoo.com

1. Cum v-ati cunoscut?
:) Ne-am cunoscut in clasaa V-a, cand m-am transferat la scoala nr. 8. Cand am intrat in sala de clasa a fost prima persoana care mi-a atras atentia. Nu ne-am placut multa vreme pana la 14 ani cand mi-a cerut prietenia :)). Si de atunci suntem impreuna, de 12 ani.

2. Cand te-a cerut in casatorie si cum ai primit inelul de logodna?
E tare amuzant. Inelul de logodna a venit dupa 10 ani de relatie si dupa ce am nascut un frumos baietel. S-a intamplat la oni in dormitor intr-o zi de luni. M-a chemat sa-mi arate ceva la calculator. In timp ce citeam cererea de pe ecran s-a asezat in genunchi si cu lacrimi in ochi m-a intrebat daca vreau sa-i fiu sotie, cu toate ca noi eram deja cununati la primarie.

3. Ce tema a avut nunta si cum au decurs pregatirile?
Nu am avut o tema anume. Am vrut ca totul sa fie elegant dar in acelasi timp simplu. Culorile nuntii au fost alb si mov.

4. Ati avut un buget pentru nunta?
La inceput aveam pentru fiecare o limita, dar cu timpul le-am cam depasit.

5. Unde ati facut petrecerea, ce fel de tort ai avut?
Petrecerea a fost la Salonul Violet de la Restaurantul Serviana din Brasov. Tortu a fost de la Sensation Cake Design si a fost tort Mousse cu Cirese (blat insiropat de cacao, crema mousse, cirese in acool). Design-ul tortului l-am ales eu, combinand 2 fotografii gasite pe inerent.

6. Dj sau formatie?
Formatie

7. De unde ti-ai cumparat rochia de mireasa si accesoriile?
Rochia am cumparat-o de la Bien Savvy. De cand am intrat in magazin, rochia era pe un manechin si m-am indragostit de ea. Pare un cliseu, dar am stiut ca ea e de cand am vazut-o. Iar accesoriile le-am imprumutat de la doua prietene dragi pentru ca nu am gasit nimic care sa-mi placa.

8. Ce ne poti spune despre make-up-ul pe care l-ai avut si despre manichiura?
Offf... Machiajul! La proba a fost perfect, la nunta nu. Eu nu obisnuiesc sa ma machiez, de aceea am cerut ceva discret. Si spre nemultumirea mea in ziua nuntii nu a fost ce mi-am dorit. La fel ca fost si cu parul. Dar am fost hotarata sa nu las pe nimeni si nimic sa ma supere in ziua mult asteptata, asa ca fericirea mea a fost cel mai bun make-up. Manichiura a fost frantuzeasca cu un accesoriu mic pe degetul inelar.

9. Ce flori ai ales pentru buchetul de mireasa?
Buchetul a fost peste asteptarile mele. A avut trandafiri, mini roze, frezii, orhidee si un accesoriu pe care mi l-am dorit tare mult, o brosa camee.

10. Care au fost cele mai emotionante momente ale nuntii?
Toata nunta a fost emotionanta pentru ca singura am organizat totul si am vrut sa ne reprezinte iubirea noastra si ceea ce suntem. Si daca ar fi sa o citez pe fotografa noastra, Alexandra Ghia, a fost "o nunta ca o poezie".

11. Ati luat cursuri de dans?
Nu. Am exersat amandoi in living si cu toate ca am gresit putin toti invitatii ne-au felicitat pentru coregrafie. Ce-i drept, ne-am inspirat de pe youtube :).

12. Unde ati petrecut luna de miere?
Luna demiere am amanat-o pentru anul urmator pentru ca sotul a trbeuit sa plece din tara imediat dupa nunta. Vom merge in Grecia impreuna cu prietenii nostri dragi, care anul acesta for face si ei pasul cel mare.

13. Ce te-a inspirat din blog-ul noastru?
Fiecare articol a avut cate ceva folositor, dar cel mai mult rochiile de mireasa.

14. Ce ai schimba la nunta ta daca ai putea da timpul inapoi?
Aranjamentele florale de pe mese le-as fi facut mai mari, dar in rest nimic nu as schimba, dar nici nu as vrea sa mai trec o data prin atata stres :)).

15. Un sfat pentru viitoarele mirele.
Nicio nunta nu va fi perfecta. Asa ca in ziua nuntii nu-ti ramane decat sa te simti bine si sa te bucuri din plin de una dintre cele mai frumoase zile din viata ta. Si nu uita: A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person. - Mignon McLaughlin.






































2 comentarii: