Rochii de mireasa colorate - partea I



Rochiile de mireasa Albe
Albul este culoarea traditionala a rochiei de mireasa. Albul simbolizeaza puritatea, noul, neatinsul, pacea, impacarea, linistea, inocenta, curatenia. Rochiile de mireasa albe sunt insa, in acelasi timp, comune deoarece majoritatea mireselor aleg albul pentru ziua nuntii.











Rochiile de mireasa Roz
Rozul este o culoare a dragostei in sensul ei modern, fiind una dintre culorile anului 2012. Asadar, alegerea unei rochii de mireasa roz poate fi o optiune potrivita, mai ales pentru mirii care pun accent pe tendinte. Rochiile de mireasa roz se poarta mai ales in nunata de roz pal, roz pudra/prafuit, fiind o culoare "vaporoasa", o culoare pentru mirese visatoare.











Rochiile de mireasa Bej (Champagne)
Bejul este o culoare a distinctiei, a modestiei, a nobletei ca opus al extravagantei. Rochiile de mireasa bej simbolizeaza eleganta si bunul gust, mai ales daca alegi si o nunta tematica legata de nuante de bej si maro... O astfel de rochie este potrivita pentru nuntile de toamna.











Rochiile de mireasa Vernil
O alegere destul de indrazeata, totusi cu mult bun gust, daca vernilul este intr-o nuanta pala. Verdele simbolizeaza natura, armonia, viata, tineretea, speranta, vigoarea si pofta de viata. Poti opta pentru o asemenea rochie mai ales daca tematica nuntii tale este: primavara, florile de vara, etc.








Un comentariu:

  1. Ce fotografii frumoasa. Se vede ca cine le-a postat este fotograf profesionist. Cred ca mi-a fost coleg la cursul de fotografie profesionala de la Sala Dalles. Excelente fotografii!!! Raluca -

    RăspundețiȘtergere