Rochii de mireasa colorate - partea II




Rochiile de mireasa Bleu
Destul de neobisnuite si foarte putin intalnite, sunt iesite din norma; rochiile de mireasa bleu sunt alegerea perfecta pentru o nunta prin care se doreste accentuarea ideii de vaporos, de visare. Albastrul este in general culoarea care simbolizeaza visarea si inspiratia. Pentru a purta o rochie de mireasa bleu, este necesar ca tematica nuntii sa se potriveasca cu rochia, de aceea poti decora intreg evenimentul cu accente, culori si decoratiuni cu tematica marina.












Rochiile de mireasa Galben-pal
Galbenul este culoarea care da senzatia de caldura si de intimitate. Culoarea granelor coapte si a soarelui, galbenul simbolizeaza in acelasi timp si gelozia, posesivitatea. La fel ca in cazul rochiei de mireasa de culoarea bej, aceasta culoare la rochia de mireasa se potriveste pentru nunile tomnatice.










Rochiile de mireasa Lila
Violetul este culoarea care simbolizeaza sofisitcarea, bogatia, luxul, bunastarea. Este culoarea regilor. Asadar alegerea unei rochii de mireasa in nuante de violet este recomandata pentru nuntile bogate, extravagante.












Rochii de mireasa Argintii
Argintiul este combinatia de alb si negru, in varianta stralucitoare. Rochii de mireasa argintii sunt exceptii, sunt  intalnite rar, fiind o culoare destul de rece. De obicei argintiul se regaseste mai degraba in combinatie cu albul, ca broderie sau combinatie de materiale.







Rochiile de mireasa in culori tari (opuse culorilor pale)
Aceste rochii sunt foarte rar intalnite, de obicei alese de cuplurile nonconformiste. Alegerea unei rochii de mireasa in culori tari este una foarte indrazneata si, in general, nerecomandata mai ales celor care tin ca rochia sa fie admirata de toata lumea.

6 comentarii:

  1. rochia mea de mireasa va fi lila :) si modelul l-am luat tot de la voi din pictorialul cu rochii scurte. asa ca atunci cand va fi gata va trimit o poza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochia ta va fi lila? Super! Din cate culori am prezentat in acest articol si in cel anterior, tot lila as alege si eu :D

      Abea asteptam sa te vedem mireasa! ;;) Iti multumim tare tare mult pentru faptul ca te gandesti la noi! Daca esti deacord putem face un articol la Real Wedding cu cateva poze cu tine si rochita ta :)

      Multumim tare mult pentru mesaj... Ne incurajeaza mult!
      Mult succes! Cu siguranta vei fi o mireasa superba, unica si plina de farmec!!! Felicitari pentru alegerea facuta! :*

      Ștergere
  2. ceteva dintre ele,parca sunt desprinse din povesti!
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa... asa este... Si noua ne-au dat aceeasi senzatie cand le-am privit dupa postare.. Unele sunt frumoase, dragalase... si delicate!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Rochiile pe care le-am postat sunt puse doar pentru inspiratie... Suntem doar un simplu blog prin care incercam sa ajutam viitoarele mirese...prin articolele noastre!

      Ștergere