Un tablou inedit!


Poate vei spune ca acest articol nu are legatura cu tema intergului blog...nunta! Totusi ni s-a parut extraordinar de interesant acest tablou! Este destul de usor de facut si il poti oferi cadou nasilor, parintilor (daca sunt genul care gusta arta abstracta), sau celei mai bune prietene care te-a ajutat si ti-a fost alaturi pe tot parcursul marelui eveniment...si care merita o mica atentie din partea ta! Este cat se poate de original...si este facut de manutele tale! ;)

Ce iti trebuie pentru un asemenea tablou atat de vesel si plin de energie? O gama de creioane cerate, o panza pentru pictura, un uscator de par, si putina imaginatie pentru a aseza culorile de ceara intr-un mod armonios... in curcubeu!

Pentru tabloul de mai jos s-au folosit 64 de culori, in afara de maro si negru. Poti folosi banda dublu-adeziva pentru a prinde culorile de ceara pe panza.

Dupa ce le-ai asezat dupa bunul tau plac, pui uscatorul de par in functiune! Dai pe temperatura cea mai mare...pe fierbinte, si incepi sa topesti culorile de ceara! Imediat vei observa ca devin lucioase si incep sa se topeasca! Ceara care curge pe panza, se va usca foarte repede!

Culorile... intotdeuna te vor binedispune!
Enjoy!








4 comentarii:

  1. Ce interesant! Voi incerca si eu asa ceva! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Este intr-adevar un tablou foarte interesant!
      Asteptam si noi poze in cazul in care vei incerca!

      Ștergere
  2. merge si cu bricheta anti-vant,in reprize de 30 secunde. rezultate uimitoare

    RăspundețiȘtergere