Spray fixator pentru machiaj


Machiajul poate schimba radical imaginea unei femei si ii poate da increderea de care are nevoie pentru a stralucii, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre machiajul de mireasa sau de seara. Insa pe langa faptul ca machiajul trebuie sa fie impecabil, trebuie sa fie si rezistent.

Oricat de corect aplici machiajul (atat cel de zi cat si cel de seara), dupa cateva ore datorita mediului in care te afli, acesta incepe sa nu mai stea la locul lui. Iar cand este vorba despre un machiaj de seara, care trebuie sa reziste pana la finalul evenimentului la care iei parte, atunci lucrurile devin cu adevarat presante.

Din fericire exista un produs cu ajutorul caruia poti evita toate neplacerile cauzate de fondul de ten, mascara sau rujul care nu mai vrea sa iti acopere buzele uniform.

Acest spray face adevarate minuni daca este folosit corect. Formula este usoara, iar pentru a-l aplica nu trebuie decat sa il tii la distanta si sa pulverizezi pe fata, imediat dupa terminarea machiajului, ca si cum ai aplica apa termala.


Spray-ul nu contine alcool si creaza pe suprafata pielii o pelicula invizibila care protejeaza impotriva schimbarilor de temperatura, poluare sau alti factori care pot irita pielea.

 Un astfel de spray de foarte buna calitate este cel de la MAC. Acesta face ca machiajul sa reziste pana la 24 ore. Are 100 ml si costa in jur de 20 $. Un alt spray la fel de bun este cel de la Kiko. Acesta din urma are 75 ml si costa 7,90 Euro.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu