O invitatie cu inimioare... Hand-made


O invitatie foarte usor de facut si destul de ieftina! Totusi, daca alegi sa faci cu manutele tale invitatii pentru nunta, trebuie sa te apuci din timp, deoarece va dura ceva timp pana le vei termina pe toate...

Ai nevoie de:
  • 2-4 coli de harite de diferite culori (aici s-au folosit 3 culori);
  • o coala de hartie de alta culoare, care se va folosi la panglicile care ies din inimioara (aici s-a folosit o coala de culoarea bej-auriu;
  • carton alb pentru a face baza inimioarei - sablonul inimioarei il podi descarca de aici;
  • sablonul pentru invitatie pe care il poti descarca de aici;
  • panglicile care au imprimate "Please Join us" si pe care le poti descarca de aici;
  • lipici;
  • foarfece;
  • foarfece de taiat "Multi-Blade" (optional);
Pentru inceput descarca in calculatorul tau sablonul pentru invitatie si modifical dupa bunul tau plac. Scoate la imprimanta aceasta invitatie pe o coala de hartie (poti alege orice culoare doresti, insa trebuie sa te asiguri ca ai mai multe coli de aceeasi culoare, astfel incat toate invitatiile sa iti iasa la fel).

De asemenea, descarca in acelasi mod si acele tag-uri care au imprimate urmatoarele cuvinte: "Please Join us" (le poti modifica si pe acestea dupa cum iti place tie - acestea vor forma panglica din partea stanga de langa inimioara). Pe acestea le poti printa pe o coala de hartie de o alta culoare fata de invitatia in sine. Totodata trebuie sa mai faci niste tag-uri cu data nuntii tale, din care sa faci panglica din partea dreapta care iese din inimioara.

Descarca si sablonul pentru inimioara. Cate invitatii doresti sa faci, atatea inimioare trebuie sa scoti la imprimanta pe un carton alb.


Alege o foaie colorata. Impatureste-o la fel ca in imaginea de mai jos, de 5 ori. Aceasta trebuie sa aibe o latime putin mai mare decat a inimioarei. Dupa ce ai impaturit-o de 5 ori, o poti taia.


Taie panglica formata ca in imaginea de mai jos, in franjuri. Daca nu ai foarfece de taiat "Multi-Blade", atunci foloseste un foarfece obisnuit (iti va lua mai mult timp, folosindu-l pe cel din urma).


Repeta pasii de mai sus astfel incat sa ai 6 panglici franjurate. De preferat este si ai 3 culori de panglici, din fiecare culoare cate 2, la fel ca in imaginea de mai jos. Suprapune fiecare panglica una peste alta (in ce ordine doresti tu), si lipeste panglicile intre ele (ca in a doua poza de mai jos).


 Astfel, daca esti sigura ca panglicile formeaza un model frumos, atunci poti sa pui lipici si pe inimioara, urmanda sa o pui peste panglici. Preseaza bine inimioara din carton pe panglici, dupa care poti taia conturul inimioarei exact cum se arata si in pozele de mai jos


Asa trebuie sa arate inimioara finala:


Lipeste mai intai "steguletele" din partile laterale ale inimioarei direct pe invitatie (in partea stanga se va lipi panglica pe care scrie "Please Join us"-sau orice altceva doresti tu, iar in partea dreapta se va lipi panglica pe care este imprimata data nuntii voastre).

Peste aceste doua panglici se va lipi inimioara la fel ca in fotografia de mai jos:


Gata! A iesit o invitatie unica si foarte frumoasa! Si cand stii ca e facuta de manutele tale esti si mai mandra de ea! ;)
 Enjoy!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu