(Updo) Cocul Chignon, prins intr-o parteCocul chignon realizat intr-o parte este o coafura eleganta, care poate fi purtata le orice eveniment pretentios. Pentru a realiza un coc chignon, parul tau trebuie sa aiba o lungime medie, minim pana la umeri.

Indiferent de caderile, revenirile sau rasturnarile de situatie la care ne supune moda, sunt unele coafuri care, la fel ca si feminitatea, nu se demodeaza si nu dau gres niciodata: cocurile. Simple sau sofisticate, de inspiratie retro sau moderna, voluminoase sau lipite de pielea capului, studiate – cu un finisaj perfect sau ravasite – de parca abia au fost prinse, cocurile sunt si vor fi un simbol al distinctiei si al elegantei, al unei feminitati afirmative.

Un coc intr-o parte poate sa fie elementul de eleganta care sa-ti completeze tinuta perfect. Simplu, cochet, dar foarte chic, acest updo poate fi ales de orice femeie, indiferent daca lungimea parului este mai mare sau este medie. Coafura se potriveste mai ales in cazul in care optezi pentru o rochie decoltata, fara bretele.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu