Tema nuntii tale: Marea Britanie



Londra, 29 aprilie 2011: intreg mapamondul are atintite privirile asupra a ceea ce este numita pe buna dreptate nunta secolului, o ceremonie cu 1900 de invitati si o audienta uluitoare pe Tv, radio si internet, intre doua si trei miliarde de persoane: casatoria printului William cu Kate Middleton, o replica peste 30 de ani a unei alte nunti regale de vis, cea dintre printul Charles si printesa Diana.

De ce nu ai fii si tu printesa pentru o zii, alaturi de al tau print? De ce nu ti-ai organiza o nunta care sa sublinieze prin decoratiuni si accesorii acele tendinte Britanice… acea combinate de culori: rosu, alb si albastru?

Probabil ca dupa aceasta nunta speciala a secolului, o noua tendinta in materie de nunti va fii aceasta combinatie de culori…si decoratiuni care sa te duca cu gandul la Marea Britanie… la fel cum rochia printesei Cahterine Middleton are influente masive in ceea ce priveste moda rochiilor de mireasa pentru 2012, cu maneci dantelate, tiara, voal lung si broderiile delicate.

































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu