Cum sa imbraci domnisoarele de onoare?



Stim! Aveti foarte multe pregatiri de facut pentru nunta, atat tu cat si viitorul tau sot! Rudele voastre va sunt alaturi, va sustin si va ajuta in anumite pregatiri pe care le aveti de facut pentru marele eveniment…si totusi, o mana de ajutor in plus nu strica! Domnisoarele de onoare impreuna cu cavalerii de onoare va pot fii de un real ajutor in ceea ce priveste organizarea nuntii, mai ales daca nu apelati la o firma care sa va ajute in acest sens!

Cine va fii domnisoara sau cavalerul de onoare?

Pentru aceste roluri indicat ar fi sa alegeti dintre prietenii sau rudele necasatorite. Se pot alege persoane diferite din grupuri de prieteni diferiti, care formeaza sau nu un cuplu, important este ca persoanele alese sa fie atat din partea miresei cat si a mirelui, pentru a nu supara vreuna din parti. Este bine sa stiti ca indiferent pe cine alegeti in aceste roluri onorifice, persoanele alese se vor simti flatate si mandre ca au fost solicitate sa joace acest rol in cea mai importanta zi din viata voastra.

O data alegerea facuta, nu ramane decat sa informati domnisoara si cavalerul de onoare de toate indatoriile lor, fie ca este vorba de traditii si obiceiuri sau strict legat de sarcini organizatorice din ziua nuntii.

Pentru a nu avea suprize neplacute, este bine sa faceti impreuna un rezumat si un plan al momentelor importante din acea zi. Impartiti sarcinile, astfel incat sa va asigurati ca toate micile detalii vor fi lasate pe maini bune. Pentru a include si restul de prieteni in planificarea si organizarea zilei nuntii, este bine sa trasati cateva sarcini si pentru acestia. Fie ca este vorba de pus marturiile pe mesele invitatilor, de primirea invitatilor, de tinut poseta miresei, de barbierit mirele sau de transportat rudele cu masina, fiecare dintre cei implicati in sarcinile zilei se va simti onorat si bucuros ca a participat intr-o masura mai mica sau mai mare la buna desfasurare a nuntii.

Nu uitati, la restaurant tot cei tineri (respectiv prietenii apropriati) fie ei cavaleri sau domnisoare de onoare, vor da startul petrecerii si vor incinge dansul pana in zori de zi.

Asa cum se stie, nunta este mai frumoasa atunci cand ai alaturi de tine prieteni si oameni care se bucura sincer alaturi de voi in aceasta zi unica in viata voastra ca miri.

Atunci cand iti alegi niste domnisoare de onoare pline de bun-gust, care stiu sa se imbrace la perfectie si care de asemenea respecta toate uzantele modei, tu ca mireasa nu poti fi decat castigata deoarece prin domnisoarele de onoare tu insuti iti vei ridica standardele, alegand o tinuta si o atitudine perfecta, spre incantarea tuturor invitatilor si mai ales spre incantarea mirelui.

De obicei domnisoara de onoare este o prietena apropiata, o sora…sau o verisoara. De cele mai multe ori, tu, in calitate de  mireasa decizi cu ce se vor imbraca domnisoarele tale de onoare. Fie ca iti permiti sa le cumperi tu rochiile, fie ca le spui cum sa se imbrace, ele vor fii superbe si se vor distinge intre toate invitatele ca fiind minunatele domnisoare de onoare!

Cum vei imbraca o domnisoara de onoare?

In primul rand trebuie sa iei in considerare ora la care va avea loc nunta, dar si celelalte elemente precum decorul, florile si chiar anotimpul! Ce legatura are ora nuntii cu rochiile domnisoarelor de onoare? Ei bine, traditia spune ca daca nunta are loc in cursul diminetii, nuantele rochiilor trebuie sa fie mai deschise, pe cand daca alegi sa-ti oficializezi relatia la apusul soarelui, culorile rochiilor trebuie sa fie cu cateva tonuri mai inchise. Daca iei in considerare anotimpul (asa cum am discutat si la culorile pe care le vei alege pentru decorul intregii nunti…pentru fiecare anotimp in parte), este de preferat sa optezi pentru ceva pastelat in cazul primaverii, culori tari pentru vara, maro sau rosu inchis pentru toamna, si, in sfarsit, tonuri de argintiu sau verde pentru iarna.

Alege rochiile lor, in functie de modelul rochiei tale. Pastreaza aceeasi linie, fie ca aceasta este traditionala, extravaganta, clasica sau cu accente etnice.

Gandeste-te la accesoriile domnisoarelor de onoare! Vor purta bijuterii? Daca da, ce fel de bijuterii? Daca nu stii sigur ce daruri sa le faci, le poti cumpara ceva personalizat. Gandeste-te daca vor purta manusi, sau palarii, sau poate o simpla panglica de matase in par… Sunt foarte multe elemente de care trebuie sa tii cont pentru ca totul sa iasa perfect.

Nu uita de coafurile lor, dar nici de modelele si culorile pantofilor pe care ii vor purta, sau inaltimea tocurilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu