Tema nuntii tale: Floarea-Soarelui


Imagineaza-ti un lan intins de floarea-soarelui. Absolut superb ! Cum credeti ca ar arata aceste flori ca principala tema a nuntii voastre ? La fel de superb. Astazi exista acel hibrid de floarea-soarelui, numit floarea-soarelui ornamentala, este perfecta pentru cei ce indragesc aceasta floare. Iata in continuare cateva idei pentru a-ti incorpora floarea preferata in marele eveniment.

Invitatii de nunta – Poti alege o invitatie cu un imprimeu discret de floarea soarelui…peste care sa scrii textul de culoare maro. De asemena poti pune pe plic fie un mic buton de lemn in forma de floarea soarelui, fie un timbru cu un desen al acestei flori. 

Rochia de mireasa - Pentru rochia de mireasa nu trebuie sa te complici prea mult in aplicarea florilor. Este deajuns o panglica galbena in talie sau de ce nu, orice rochie alba se poate accesoriza perfect cu buchetul de floarea-soarelui pe care il vei tine in mana.

Pentru flori si decoratiunile interioare evident vei alege floarea-soarelui. In cazul in care nu vrei doar floarea-soarelui in buchetul miresei, le poti combina cu trandafirasi galbeni sau albi. Poti opta pentru fete de masa galbene si vesela maro, ofera un aspect spectaculos iar pentru a nu mai incarca peisajul, poti folosi o vaza simpla, transparenta cu trei floarea-soarelui. Simplu si de efect!

Tortul – Sunt destul de multe optiuni si in ceea ce priveste tortul. Poti avea o floarea soarelui mare pe cel mai inalt nivel al tortului si in jos tulpina, sau poti alege mai multe flori micute pe fiecare nivel; poti lega o funda de jur-imprejurul fiecarui nivel si atasa o floarea-soarelui in centru. Indiferent ca alegi tortul din ciocolata sau martipan alb, va fi de efect cu aceste decoratiuni!

Si in sfarsit marturiile… Poti opta pentru lumanarele cu model de floarea-soarelui, pixuri galbene, bombonele galbene in saculeti pe care sa pui cate o brosain forma de floarea-soarelui, canute, mici vaze, ghivece cu flori… si lista poate contiuna!

Decoratiuni:




Accesorii pentru nunta:








Torturi:



Accesorii mire:


Accesorii mireasa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu