Portocaliul – pentru o nunta plina de energie


Culoarea este un element subtil si energizant de exprimare a personalitatii. Daca modernismul iti da fiori, atunci indrazneste o “nunta portocalie”! Incearca sa imbini nuantele in decorarea meselor si armonizeaza-le cu meniul.

Portocaliul sugereaza echilibrul simturilor, simbol de bucurie si elan creator, o culoare a fericirii, a caldurii… 
Portocaliul impinge optimismul la cote maxime… deci aceasta culoare nu poate fii decat una potrivita pentru marele eveniment.

Pe scurt, daca esti o mireasa plina de viata si vrei ca nunta ta sa emane bucurie si entuziasm, nu ezita sa o folosesti in alegerea decoratiilor. Aceasta culoare o poti folosi in combinatie cu alte nuante de portocaliu pal, cu verde fistic, cu galben pai, cu grena, cu fuchsia…iar lista poate contiuna.

De asemenea o poti folosi si pentru o nunta cu nuante foarte pale…cu ajutorul careia sa accentuezi anumite decoratiuni, sau accesorii.

Pentru ca efectul sa fie maxim, poti folosi portocale in decoratiunile florale, ca suport pentru a pune cardurile cu numele invitatiilor pe ele… ca marturii…sau pentru a decora tortul…

Cu siguranta toti invitatii tai vor fii impresionati de aranjamentele florale cu portocale, si se vor simtii de minune la nunta ta!

Iata cate imagini care cu siguranta te vor inspira!

Decoratiuni pentru mesele invitatiilor:








Accesorii pentru nunta:

 
Torturi:




Accesorii pentru mireasa:




Accesorii pentru mire:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu