Voalete si accesorii pentru par


Trendul purtarii bijuteriilor in par vine de la trendsetteri ca Paris Hilton, Eva Mendez sau Nicole Kidman. Cu cat sunt mai stralucitoare cu atat e mai bine. O coafura naturala poate fi accesorizata cu agrafe cu pietre pretioase sau semi-pretioase.

Atunci cand esti mireasa iti este permis orice. Poti sa porti traditionalul voal si coronita sau poti opta pentru accesorii de par mai sofisticate, care sa-ti puna in evidenta coafura. Agrafele de par decorate cu cristale, in forme spectaculoase pot pune in evidenta foarte bine o coafura stransa la spate, ca de exemplu un coc, pe ceafa, in stil spaniol. Acestea vor da un aer princiar coafurii tale.

Daca esti o fire mai romantica, mai boema si iti doresti o coafura mai lejera, vrei sa obtii acel aer de neglijenta studiata, poti opta pentru coronite sau flori de par confectionate din matase sau satin, accesorii in care se pot regasi si elemente din rochia ta: anumite flori, strasuri, margele etc.

La fel de bine poti opta, in locul coronitei clasice, metalica si cu strasuri, pentru o bentita dintr-un material pretios, brodata cu cristale sau accesorizata cu o brosa de par, care iti va da acel aer retro pe care poate doresti sa il obtii.

Indiferent ce iti vei alege sa porti in ziua nuntii, cu siguranta vei fi stralucitoare! Accesoriile de mireasa trebuie alese cu grija in functie de tipul si culoarea rochei, precum si de trasaturile personale si stilul nuntii.












































3 comentarii: