Stiluri de rochii de mireasa



Rochia stil printesa:

Modelul de printesa ofera avantaje pe care probabil nu le observam. Fusta ampla poate masca problemele de greutate, coapsele proeminente si abdomenul nu tocmai lucrat, plusuri pe care o rochie empire sau sirena nu le prezinta. Partea de sus a rochiei princess este obligatoriu un corset care are rolul de a subtia vizibil talia si de a face o trecere armonioasa dintre partea de sus si cea de jos.

Se spune ca rochiile printesa sunt adevaratele rochii de mireasa, fiind cele mai feminine si singurele care ne pot purta, chiar si pentru o zi intr-un taram de vis. Acest tip de rochie nu va cunoaste niciodata ignoranta designerilor. Amploarea sa este o perpetua invitatie la diversitate si totodata oglinda vie a emotiei si implinirii pe care le transmitem cu sinceritate.














Rochie de mireasa in linie de “A”:

Rochia de mireasa de tip A are fusta asemenea literei A, sus fiind mulata, pe masura ce coboara amplificandu-se, largindu-se usor incepand din zona soldurilor. Este rochia perfecta pentru a atrage atentia asupra umerilor si bustului! Este excelenta si pentru persoanele care nu au tocmai un mijlocel de viespe. Se potriveste mai ales persoanelor mignone. Rochia confera eleganta si rafinament si este preferata de miresicile care tin la traditie.















Rochie tip Empire:

Rochia de mireasa tip Empire – este un tip de rochie regala, dupa cum ii spune si numele, cu talia ridicata, gen baby doll, imediat sub sani, fusta este fluida si cade imediat drept, nu foarte larga, dar lejera, nemarcand talia in nici un fel. La unele modele fusta se largeste usor in parte inferioara, formand o litera A, insa de cele mai mult ori aceasta este dreapta. Aceasta rochita este aleasa de femeile in general fara forme voluptoase, cu sanii mici, umerii lati, sau inaltute. NU este foarte recomandata mireselor plinute sau micute de statura, decat accesorizata cu o pereche de pantofi cu platforme.














Rochia de mireasa sirena:

Rochia de mireasa tip sirena este un model de rochie mai special, mai sofisticat si foarte elegant. Rochia va veni perfect unei mirese cu forme pline si mai mica de inaltime , deoarece croiala ii va sublinia talia realizand in acelasi timp iluzia unei inaltimi mai mari, mai ales accesorizata cu o pereche de pantofi inalti. Acest tip de rochie de mireasa poate fi purtat cu succes doar de o mireasa care are foarte mare incredere in propriul look, pentru ca ii pune in valoare toate atuurile.












4 comentarii:

  1. Minunat de frumoase! Superbe:!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim tare mult pentru comentariu! Te mai asteptam cu mare drag sa ne vizitezi blog-ul! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. pe mine ma intereseaza parura pe care o are primul model in par. vreau sa-mi fac ceva asemanator si nu am gasit ceva care sa se aseze asa de bine cum se aseaza in fotografie....ma puteti ajuta? multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      am cautat cateva site-uri de unde poti cumpara voaleta potrivita pentru rochia ta de mireasa si iata ce am gasit:

      http://www.viitoaremireasa.ro/shop/14-voalete
      http://accesoriidenunta.ro/index.php?main_page=index&cPath=55_56
      http://www.calinevents.com/voalete.html

      Speram sa iti fie de folos aceste site-uri!
      Mult succes!

      Ștergere