Buchete din flori violet



Cum ai putea sa creezi o atmosfera regala pentru nunta ta altfel decat prin utilizarea de flori violet? Este o culoare puternica care poate aduce un plus la aspectul ceremoniei si petrecerii. Oricare ar fi motivul, florile de nunta violet sunt frumoase si sigur vor atrage atentia invitatilor tai fie ca le folosesti in aranjamentele florale, fie in buchetul tau de mireasa, al nasei sau al domnisoarelor de onoare. 

Cu originile sale legate de ceremonii regale, florile mov reprezinta demnitatea, mandria si succesul. Fie ca sunt aranjate intr-o unitate de nuante bogate sau amestecate cu alte culori, ele ofera profunzime si contrast, un aranjament cu flori mov reprezinta succesul si admiratia.

Violetul a fost întotdeauna culoarea roialitatii. Mii de mirese doresc flori mov cu ocazia zilei celei mari, iar acestea sunt de obicei disponibile pe tot parcursul anului. Aceste flori pot reprezenta elemente ale temei de nunta mov sau pot accentua orice alt stil pe care l-ai ales pentru ziua nuntii tale.














































































2 comentarii:

  1. Florile mov reprezinta de asemenea si eleganta pura. Foarte frumoase buchetele din imagini.

    RăspundețiȘtergere