Lady in Red


Se spune ca rosul este culoarea ce reprezinta pasiune, dragoste, viata, intensitate, puterea de a influenta. De ce sa nu folosim toate aceste calitati pentru a face ca rochia de seara sa arate ca suntem femei increzatoare, curajoase…?!

Nu uita: atitudinea conteaza!

De cele mai multe ori negrul castiga in fata oricarei culori, pentru ca imediat ne gandim ca se potriveste la orice, ca reprezinta “un machiaj perfect” pentru toate femeile care vor sa-si ascunda formele mai plinute, sa para misterioase, foate stilate si elegante. Trebuie sa ne gandim sa iesim din anonimat, sa purtam nuante aprinse mai ales in anotimul cald in care culorile vii vibreaza in jurul nostru!

Stiati ca in China culoarea traditionala a rochiilor de mireasa este culoarea rosie? Asta pentru ca ei considera ca aceasta culoare reprezinta culoarea fericirii si a prosperitatii.

In limba rusa rosu inseamna “frumos“, iar in India tinerele mirese poarta rosu in ziua nuntii pentru a arata transformarea lor din copile cuminti si supuse in femei pe deplin constiente de maturizarea lor. Rosul reprezentand culoarea feminitatii si a casniciei.

Daca au existat piese si filme devenite celebre despre “doamna in rosu”, categoric vor exista multe legende despre tine! Imbraca o rochie de seara rosie si fii increzatoare in fortele proprii. Iata si propunerile noastre:







































































































 

Un comentariu: