Pantofi pretiosi



Alegerea pantofilor de nunta poate deveni o adevarata problema pentru unele dintre noi, deoarece ei trebuie pe de o parte sa se asorteze cu rochia, iar pe de alta parte sa fie comozi.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata noastra. Pentru ca nunta sa devina un moment perfect, o mireasa trebuie sa se simta bine in costumatia aleasa. 

Alegerea pantofilor este o operatiune foarte importanta, deoarece o alegere gresita ne poate schimba buna dispozitie. 

Atunci cand iti alegi pantofii trebuie sa ai in vedere ca acestia sa fie comozi, sa nu aiba tocul prea inalt daca nu esti obisnuita cu o incaltaminte inalta. Vei dansa mult si ai nevoie sa te simti cat mai comod in ceea ce porti.
Aspectul pantofilor nu trebuie nici el neglijat. Trebuie sa tinem cont ca acestia sa se asorteze cu rochia, dar sa se potriveasca si personalitatii noastre.

Avand in vedere ca azi iti sugeram mai multe modele de pantofi cu cristale Swarovsky, este de la sine inteles ca pentru a purta astfel de pantofi, trebuie sa ai o rochie cat de cat simpla, astfel incat intreaga ta infatisare sa nu fie una prea incarcata.

Poti opta pentru astfel de pantofi, si pentru o pereche de cercei stil candelabru, tot cu multe cristale… Aceste accesorii sunt suficiente pentru o mireasa. Nu uita totusi, ca rochia sa nu o faci chiar foarte lunga, astfel incat sa se vada si pretiosii pantofiori

Iata cateva modele de pantofi cu cristale, pentru toate gusturile:


2 comentarii: