Cum asezi mesele invitatiilor?


Pe langa decoratiuni, meniu, muzica, bautura… si multe alte pregatiri pe care le faci pentru invitatii tai, trebuie sa ai mare grija si la felul in care asezi invitatii la mese si de asemenea si mesele in intreg localul. Fie ca le asezi in forma de cerc, patrat, fileuri sau pur si simplu haotic, trebuie sa mai mare grija ca sa asezi invitatii in functie de cat de bine se cunosc.

Buna dispozitie a invitatilor tai depinde si de felul cum sunt asezati la mese. Acorda toata atentia acestui mic amanunt daca vrei sa eviti conflictele si nemulţumirile.

Unele mirese prefera sa nu faca niciun aranjament, lasand invitatii sa-si aleaga locurile la mese. Poate fi o idee buna pentru nuntile foarte mici, dar la cele mari se va isca un haos de nedescris cand incep sa ajunga invitatii.
In mod inevitabil, unii dintre invitati nu vor avea loc la mesele unde stau prietenii lor, altii vor opri locuri pentru cei mai apropiati spre indignarea celor care se vad nevoiti sa imparta masa cu bunicii mirilor. Unii vor fi nevoiti sa stea singuri si izolati, altii vor gasi loc doar langa rudele cu care s-au certat.

Daca gandesti din timp asezarea invitatilor, fiecare va fi nevoit sa stea pe locul indicat si chiar daca vor fi doi-trei nemultumiti, cel putin reusesti sa eviti haosul general. Plus ca nu poti multumii pe toata lumea…

Iata cateva idei de a aseza mesele la marele eveniment… Intr-o prima imagine iti prezentam o modalitate de ai aseza pe cei apropiati alaturi de voi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu