O nunta indrazneata cu pene de paun!


Ultima noutate in materie de nunti este folosirea penelor de paun in decorarea nuntii… Penele de paun redau o eleganta, un mister si un lux rar intalnit… Farmecul lor, imbinat cu o combiantie potrivita de culori, vor reda o atmosfera spectaculoasa atat pentru voi ca miri, cat si pentru invitati! Suntem convinse ca ii vei impresiona cu o astfel de tematica!!!

Amestecul de albastru puternic, violet, verde si auriu al penelor constituie o paleta coloristica excelenta pentru decorarea unui eveniment. In plus, unicitatea si exotismul penelor de paun le face perfecte pentru orice mireasa care-si doreste o nunta plina de stil si eleganta.

Penele de paun le poti folosi cu mult succes in aranjamentele centrale ale meselor combinate cu flori din aceeasi linie de culori… in buchetul tau de mireasa… in accesoriile pentru nunta (cum ar fii: pernuta de verighete, cocardele pentru invitati si pentru mire, ca accesoriu de par, la decorarea jartelei)… ca marturii… ca motiv pentru decorarea tortului… la decorarea invitatiilor sau a paharelor voastre si ale nasilor…si lista poate continua.

In ceea ce priveste aranjamentele florale de pe mesele invitatiilor, aceste pene de paun le poti combina foarte bine cu Orhideea Vanda, hortensiile albastre, mov, albe sau verzi, cu Orhideea in degradeuri de mov sau alba…cu Cale…sau chiar cu Trandafiri din aceeasi gama de culori ca si Hortensia.

Daca te hotarasti la o astfel de nunta indrazneata, trebuie sa fii si tu aranjata ca atare! Mantofii de mierasa de culoarea Albastru Royal sunt un must-have!

Sansele ca invitatii vostri sa mai fi vazut o nunta in aceste culori sunt foarte mici, asa ca originalitatea este cu siguranta cel mai pregnant atribut al schemei coloristice mov-turcoaz-fucsia-verde.

Tot ceea ce iti trebuie este curajul… si increderea ca va iesi o nunta de vis… plina de originalitate si farmec!

Accesorii pentru nunta:


Decoratiuni pentru mese:

 
Invitatii:


Torturi:

 
Buchete de mireasa:


 Domnisoare de onoare:


Rochii de mireasa:

 
Accesorii mireasa:


Pantofi:

 
Accesorii mire:


Mult succes!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu