Huse pentru scaunele invitatilor

Husele pentru scaunele invitatiilor – poate pare un detaliu mai putin important, insa aranjarea lor in ton cu intrega nunta nu va face altceva decat sa ofere o unitate intregului eveniment. Fie ca le asortezi cu capacul mesei (parte de deasupra a fetei de masa), fie ca le asortezi cu aranjamentele florale, cu peretii localului sau cu podeaua, efectul va fii vizibil.

Exista mai multe variante de huse pentru scaune: din satin (acel material lucios), din brocart (un material mai tare cu o tesatura care formeaza un imprimeu in relief…de obicei flori), sau din tafta (material precum fasul, sidefat cu usoare reflexe de alte culor). De asemenea, daca localul iti permite (fiind unul mai rustic), iar scaunele au un model frumos, poti sa nu folosesti huse, astfel fiind suficient sa pui doar o funda lefata de spatarul scaunului.

Daca bugetul iti permite, si doresti sa iti organizezi o nunta unica si plica de efecte speciale, poti comanda huse unicate cu modele neobisnuite si nemaintalnite…: cu spatarul din pene… cu turturi din paiete… cu volane din tull… cu funde si catarame… cu cristale…din dantela… iar lista poate continua!

Mai jos am postat mai multe modele de huse pentru scaune…atat clasice cat si moderne!






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu