Gheata carbonica – secretul unei nunti de efect!

Cu siguranta, faptul de a folosi gheata carbonica la nunta ta nu va face altceva decat sa impresioneze invitatii intr-un mod cat se poate de placut!

Gheata carbonica o poti folosi in paharele invitatiilor si astfel vei transforma paharele lor in mici vulcani spumosi si cu adevarat “explozibili”… o poti folosi la inceputul nuntii cand dansati primul vostru dans, iar astfel vei creea o atmosfera de basm pe care invitatii nu o vor uita… sau de ce nu… poti folosi aceasta gheata carbonica decorand masa pe care sta tortul, sau bufetul suedez de prajituri sau dulciuri! Va fii cu siguranta o atractie pentru toti invitatii!

Aceasta gheata carbonica sau gheata uscata, are denumirea tradusa din limba engleza la: Dry Ice. Gheata carbonica sau gheata uscata este obtinuta prin solidificarea dioxidului de carbon la presiune atmosferica si are o temperatura de aproximativ -78,5 grade Celsius. 

Desi cativa ani buni aceasta gheata carbonica a fost folosita doar in: aplicatii industriale, industria farmaceutica si spitale, laboratoare de cercetare… mai nou, aceasta gheata carbonica este folosita si in efecte speciale si divertisment la diferite evenimente. In functie de scopul pentru care o cumperi, se gaseste sub forma de granule, placi sau blocuri.

Pe langa efectele speciale si deosebite pe care le ofera aceasta gheata carbonica, un avantaj foarte important este faptul ca nu are efecte secundare, adica este non-toxica! Desi arata ca o licoare magica, poate fi consumata fara probleme, nu lasa urme in pahar, ci doar in amintirea invitatilor la nunta.

Pentru ca gheata carbonica sa se pastreze in cele mai bune conditii, trebuie sa tii cont de cateva reguli. Odata ce ti-a fost livrata trebuie pastrata la loc uscat, racoros si aerisit, dar nu in frigider pentru ca poate decupla termostatul. Nu manevra granulele de gheata cu mainile goale, foloseste intotdeauna manusi si nu cumva sa inghiti granulele! Ele se folosesc doar in lichide!









8 comentarii:

  1. si noi ne dorim sa dansam valsul miresei printre minunatii ''norisori'' oferiti de gheata carbonica.
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.... gheata carbonica da un efect superb la nunta... Cum spui si tu... chiar zici ca dansezi in "norisori" :*

      Ștergere
  2. mi se pare o idee potrivita si pentru perechile de miri care,unul din ei doi are doua picioare stangi si nu a exersat pasii de dans in timp util.de ce?pentru ca nu se observa printre gheata uscata miscarile pasilor de dans.
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) O daaaaa... o super idee! Chiar nu se vede nimic prin norisori... fie ca te impiedici...ca te incurci la dans... Asa este! Inca un avantaj in plus la gheata carbonica! ;) :*

      Ștergere
  3. De unde as putea cumpara aceasta gheata ,mie imi trebuie doar pt bauturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,

      am cautat pe net si am gasit urmatoarele site-uri:
      http://www.gheatacarbonica.com/
      http://dioxid.ro/
      http://artice.ro/contact.html
      http://www.dry-ice.ro/gheata-carbonica

      Mult succes!

      Ștergere