Micutele domnisoare de onoare


Acest statut de domnisoara de onoare nu este o inventie comerciala a timpurilor noastre. Traditia dateaza din vremurile Romei antice, unde domnisoarele de onoare formau un adevarat scut uman dupa care era ascunsa mireasa ca sa nu fie vazuta de rapitori. In timpuri mai apropiate, domnisoara de onoare este o prietena apropiata sau o sora, nu conteaza neaparat, important este sa fie cat mai multe. Vorba aceea, cu cat mai mult, cu atat mai bine si neaparat imbracate la fel.

De obicei mireasa decide costumatia domnisoarelor ei de onoare, chiar daca acestea nu sunt deloc de acord cu propunele trasnite ale unei viitoare sotii. Chiar daca aceste mici domnisoare de onoare nu ajuta foarte mult mireasa, cum ar trebui sa faca o domnisoara de onoare matura… cu responsabilitati in cadrul oraganizarii nuntii, ea totusi poate ajuta mireasa in mici aspecte, cum ar fi aruncatul petalelor de trandafiri pe jos… inaintea miresei, tinutul trenei sau al voalului…si sa nu uitam ca aceste micute printese pot face o atmosfera deosebita intrebului eveniment.

Fie ca alegi sa imbraci la fel toate domnisoarele de onoare, fie ca le imbraci in culori diferite, efectul va fii uimitor! Dupa tine ca mireasa, ele vor fii in centrul atentiei si vor aduce zambetul pe buze tuturor invitatiilor!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu