Coafuri romantice pentru parul lung



Pentru a concentra romantismul euforic al verii in jurul tau, parul trebuie sa exprime bucuria feminitatii si farmecul inmiresmat al naturii prin coafuri simple, dar potrivite personalitatii tale. Indiferent daca esti o viitoare mireasa sau esti invitata la o nunta, alegerea coafurii este intotdeauna o adevarata provocare. Pentru viitoarele mirese, coafura este la fel de importanta precum alegerea rochiei sau a machiajului si, de cele mai multe ori, cautarea coafurii ideale este chinuitoare.

Inainte de a stabili coafura pe care ti-o doresti, trebuie sa stabilesti “criteriile” in care trebuie sa se incadreze. De exemplu, daca din experimentele tale de zi cu zi ai descoperit ca parul strans nu te avantajeaza, este foarte clar ca nu poti apela la o coafura tip coc in ziua nuntii. 

Daca esti mireasa trebuie sa discuti neaparat cu stilistul care iti va aranja parul, urmatoarele aspecte: temperamentul, varsta, calitatea parului, cum va arata rochia, cand va avea loc evenimentul, eventualele podoabe pe care doreste sa le puna in par, voalul – daca doreste sa stea cu parul strans si cu voalul pe toata durata nuntii sau nu…

Nu uita! Coafura trebuie sa completeze tinuta si, daca se poate, sa o puna in evidenta. De aceea trebuie sa iti alegi o coafura care sa te avantajeze! Pentru miresele cu parul mediu si parul lung exista numeroase variante, insa un stilist adevarat va stii cum sa aranjeze si miresele cu parul scurt, astfel incat sa arate bine! 

Buclele, impletiturile si parul lasat liber pe spate se numara printre principalele tendinte ale acestei veri, pentru o mireasa romantica.







Iata mai jos cateva variante de coafuri pentru parul lung si mediu…




10 comentarii: