Cum sa decorezi paharele invitatiilor?



Stim… Poate ti se pare un detaliu mai putin important… sau poate ca te gandesti ca sunt alte pregatiri mult mai importante pe care trebuie sa le faci inaintea acestor detalii. Insa nu uita, ca daca te hotarasti sa faci tu aceste decoratiuni pentru paharele invitatiilor iti va lua ceva timp, si trebuie sa te apuci de ele cu cel putin 3 luni inaintea marelui eveniment astfel incat sa nu te aglomerezi prea mult in acea perioada. Nu este greu! Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare…si incredere ca ceea ce iese din mainile tale va impresioana toti invitatii… Si sa nu uitam: satisfactia ca sunt facute de mainile tale va fi pe masura!
 
De exemplu, daca vrei sa decorezi paharele cu fluturi, pasari, fulgi de nea sau stelute, te poti inspira din modelele de mai jos. Practic aceste decoratiuni pot tine locul si place card-urilor. Pentru acest model ai nevoie in primul rand de un carton mai tare, care sa nu se indoaie usor. Culoarea cartonului o alegi in functie de culorile cu care vrei sa iti decorezi intreaga nunta. Te hotarasti asupra unui model, iti faci o matrita… dupa care conturezi cu un creion cu varful subtire acea matrita in mai multe exemplare pe colile de carton (infunctie de numarul invitatiilor pe care ii vei avea)…le tali, le indoi… si gata! Arata minunat…













De asemenea, de un foarte mare efect este sa decorezi gheata din paharele invitatiilor. Cum poti face acest lucru? Simplu… In recipientul in care ingheti apa, poti pune bucatele de fructe sau jeleuri colorate… Daca tie iti este peste mana sa faci acest lucru, poti apela cu incerede la firma care iti organizeaza nunta, sau de ce nu, la personalul localului unde va avea loc evenimentul. Cu siguranta vei surprinde intr-un mod placut toti invitatii!




 
Si ca tot veni vorba de gheata, ca sa fii in rand cu moda si cu ultima noutate, poti cumpara cuburi de “gheata” din acryl care au leduri de diferite culori in interior. Acestea pot fii selectate sa lumineze intr-o singura culoare sau sa isi schimbe in mod continuu culoarea, doar prin o apasare a unui mic buton. Aceste cuburi sunt non-toxice! Efectul este uimitor! Astfel le poti lasa ca marturie pentru invitati… :) 


Avantajele acestui accesoriu:

- complet etans (utilizabil pentru bauturi);
– reutilizabil;
– culori: RGB;
– gel de racire inclus;
– bateriile nu pot fi inlocuite, dar au o durata de viata foarte mare.

Acest produs decorativ arata si se comporta ca un cub de gheata normal datorita carcasei transparente si a gelului special de racire din interior, doar ca ilumineaza si isi schimba culoarea.




 Un alt accesoriu pentru pahare, de data aceasta mai putin costisitor, sunt umbrelutele. Daca ai nunta vara, in aer liber sau la cort, nimic nu poate fii mai potrivit decat aceste umbrelute. Pentru a asorta aceste accesorii cu intreg evenimentul, este necesar sa le achizitionezi  in culorile nuntii tale, sau in functie de tema pe care o folosesti la nunta. Vor fii de mare efect!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu