Decoratiuni pentru nunta cu cescute din portelan



E la moda, e glamour, e misterioasa, e romantica, e paseista… ati ghicit, e nunta “vintage”!
Anul acesta, in moda europeana s-a observat o atractie deosebita spre stilul vintage in materie de decoratiuni, design, moda, make-up, hair-style sau in decorarea nuntilor. Nuntile vintage sunt nuntile in care apar elemente din moda anilor ’30 – ’40, insa astazi multe obiecte pot imita perfect epoca acelor timpuri, cum ar fi portelanurile, perlele,  rochiile sau servetelele brodate.

Pentru o nunta Vintage, trebuie sa fii foarte antenta la fiecare detaliu. De ce nu te-ai inspira din cescutele pentru ceai, creeate din faimosul portelan Chinezesc? Iti poti creea fie suporti pentru prajituri (Cupcakes) din aceste cescute imbinate intr-un mod armonios cu farfurioarele acestora… fie poti ca pe acesti suporti sa faci decoratiunile florale pentru mesele inviatiilor. Si daca stam bine sa ne gantim, iti poti comanda tortul de nunta chiar sub forma unui ceainic cu cescute comestibile… Ar fii minunat sa dai fiecarui invitat sa guste din cate o cescuta!

Fie ca vei folosi acesti suporti din cescute pentru a pune prajituri, fie ca ii vei folosi in decoratiunile florale pentru mesele invitatiilor, poti adauga pe fiecare suport in parte placute pentru a denumi fiecare masa alegand cate un nume de film, sau poti folosi mici imagini ilustrand scene din filme celebre. Si daca stam bine sa ne gantim, ar arata superb sa pui cate o poza veche de familie pe numerotarea fiecarei mese.


Poti chiar sa proiectezi pe un perete, pe parcursul intregii petreceri, imagini din filme. Alb-negru, cu sau fara sonor. Vor fi acel ceva care va aduce un aer special si vor ajuta invitatii sa intre in atmosfera.

Simplitate si eleganta sau, dimpotriva, opulenta si glamour, beneficiind de aportul asa numitei “learning curve” din haute-couture (semn ca maiestria si abilitatile in dezvoltarea produsului finit au atins cote maxime), nunta vintage pare sa fie (din ce in ce mai mult) o optiune demna de luat in consideratie. In plus, toti invitatii, fie ei inaintati in varsta…fie ei tineri, se for simti bine intr-o asemenea atmosfera feerica pe care o vei creea!

Pe scurt, daca vrei sa fii la moda in a doua decada a secolului nostru, trebuie sa ai o nunta “retro”!

Decoratiuni pentru mesele invitatiilor:




Suporti pentru prajituri sau pentru aranjamentele florale:































Torturi si prajituri:











Marturii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu