Tortul de nunta din Cupcakes (briose)



Te-ai plictisit de clasicul tort de nunta… si vrei ceva aparte, ceva unic? Iata solutia: comanda un tort din Cupcakes, si cu siguranta vei impresiona toti invitatii! 

Ai foarte multe alternative in ceea ce priveste acest tip de tort! Poti opta pentru un tort din briose rotunde sau mici prajiturele patrate, ovale, sau in forma de triunghiuri… De asemenea poti alege daca decorezi toate prajiturelele la fel sau pe fiecare in parte intr-un mod diferit… Poti opta pentru diferite ornamente de hartie (ornamente care imbraca baza briosei)… si nu in ultimul rand, poti opta pentru foarte multe arome si compozitii… Poti alege chiar si un suportul pe care vor veni puse briosele, astfel incat sa se potriveasca cu intreg decorul!


Acest tip de tort nu este deloc costisitor, el fiid chiar foarte ieftine! Ceea ce este mai costisitor si mai migalos este decorarea acestor briose…

Tortul de nunta este fara nici o indoiala una dintre cele mai fotogenice decoratiuni a nuntii si este important ca torturile de nunta din cupcakes sa fie prezentate intr-un mod frumos. Suporturile specializate pentru acest gen de torturi sunt disponibile sau pot fi folosite tavile stratificate de servire a desertului pentru a adauga o atingere care da impresia unui tort stratificat. Multe cupluri aleg un suport simplu care are margini sau masuri asemanatoare nivelurilor unui tort de nunta care va sustine mai multe randuri de cupcakes (briose).

Daca ideea de a servii invitatii cu briose ti se pare nepotrivita, atunci poti ruga laboratorul la care faci comanda de tort sa iti faca mici prajiturele din compozitii asemanatoare unui tort normal (cu creme de diferite arome), si sa le taie in functie de forma pe care ti-o doresti. Aceste mici prajiturele se pot invelii in fondant sau martipan si se pot decora la fel ca briosele!

Cupcakes (briose):
































Torturi din Cupcakes:








Cupe din hartie pentru Cupcakes:





Suporturi pentru torturile din Cupcakes:




4 comentarii:

  1. Buna , indraznesc o intrebare , unde as putea gasi hartie colorata pt. briose ca a dvs. , doresc sa le folosesc pentru ambalarea bioselor de sapun natural , imagini daca doriti pe facebook la ,, savin amalia,,si mie mi-ar placea sa fac asemena opere de arta din sapun. Eu insa nu pot jongla cu nici un fele de colorantsau alt ceva si doresc macar hatiuta pt. briose sa fie colorata . Multumesc si scuze de indrazneala . ,,savin_amalia75@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Amalia,

      din pacate nu avem noi aceste hartii colorate pentru a pune in ele cupcakes-urile... Acest blog este doar un blog pentru inspiratie; postam fotografii menite sa ajute miresele in a-si organiza un eveniment perfect!

      Aceste fotografii sunt luate de pe alte site-uri, din alte tari. Insa, poti gasi astfel de hartii pe diferite site-uri specializate pentru asa ceva:
      http://mobila-locuinte.hiperpublicitate.ro/hartii-briose-muffins-cupcakes-madeleine-prajituri-636214/
      http://www.breslo.ro/Product/SET-65-Hartii-decorative-muffins-briose-cupcake_596882

      Daca ai posibilitatea sa comanzi din alta tara e si mai bine, pentru ca vei putea gasi o varietate mai mare de modele si culori.

      Mult succes!!!

      Ștergere
  2. Imi surade ideea de a avea un tort format din multe briose... chiar le ador, iar de gust sa nu mai zic... ele pot fi de ciocolata, umplute cu fel si fel de compozitii, fiind finalizate cu diferite frosting-uri (cel mai mult imi plac briosele cu frosting de ganache de ciocolata, sau cel cu gust de trandafiri).
    Din pacate, in Brasov nu prea sunt cofetarii care sa faca/vanda briose... din cate stiu eu.
    Dar, din cate am inteles cei de la http://www.deliciilekronstadt.ro/ o sa introduca aceste mici prajiturele si o sa apelez la ei... oricum mai este destul pana la nunta (in septembrie). :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,as avea o intrebare.cat ar costa un tort din briose pentru 250 de persoane pt lugoj?va multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere