Wedding in Retro Blue and Red Inspiration



Cele doua culori combinate intr-o tematica unica pentru nunta ta, vor creea o atmosfera vintage… delicata si placuta in ciuda faptului ca sunt doua culori contrastuale!

Rosul, o culoare foarte puternica, reda vibratia si euforia intregului eveniment. Fiind o culoare puternica nu trebuie folosita ca si culoare principala in decorarea nuntii. O culoare cu care se imbina foarte bine este culoarea bleu, o culoare foarte linistitoare.

Albastru este culoarea increderii, a unitatii, ceea ce o face o alegere potrivita ca si culoare pentru floarea de nunta. Iata cateva exemple de flori albastre pentru aranjamentele florale:
- Nemtisorul (Delphinium);
- Hortensia;
- Zambila;
- Eryngium maritimum;
- Veronica;
- Pufuleti (Ageratum);
- Iris;
- Flori de nu-ma-uita;
- Trandafiri.

Florile de nunta rosii sunt recunoscute pentru romantism, pasiune si senzualitate. Alegerea florilor rosii este o miscare grozava, daca ai nevoie de multa culoare cu un numar minim de flori. Indiferent daca folosesti flori rosii la aranjamentul central sau ca accente, aceste culori aprinse vor amplifica toata dragostea, puterea si forta de la festivitatea nuntii tale. Daca pentru culoarea albastra nu ai prea multe variante de flori, pentru culoarea rosie ai la alegere o varietate mai mare de flori:
- Amarilis;
- Gladiolele;
- Heliconia;
- Cosmos;
- Nalba de gradina;
- Garoafe;
- Crini;
- Petunii;
- Dalii;
- Garofita de gradina;
- Trandafirul Chinezesc;
- Lalele;
- Macii;
- Trandafiru.

Folosirea florilor rosii si a florilor albastre combinate va da o nota regala nuntii tale, si totodata vei creea o atmosfera placuta pentru invitatii tai! Desigur, aceste doua culori de flori le poti combina cu succes, cu flori albe sau roz pudra.

Este un must-have combinatia celor doua culori atat in decorarea intregului eveniment cat si in alegerea accesoriilor pentru nunta sau accesoriilot tale ca mireasa. Trebuie sa folosesti acesta combinatie in cele mai mici detalii, pe tot parcursul pregatirilor evenimentului.

Iata cateva imagini pe care le-am postat pentru a te inspira:

Decoratiuni:



Torturi:



Buchete de flori:
 


Domnisoare de onoare:



Pantofi:



Rochii de mireasa:



Accesorii de mireasa:



Accesorii mire:


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu