Manichiura perfecta


A devenit o adevarata moda, pe care inclusiv celebritati precum Fergie sau Gwen Stefani au adoptat-o, si se poate considera o adevarata forma de manifestare a stilului personal feminin. La fel ca si bijuteriile, unghiile au devenit o noua forma de accesoriu, disponibil oricarui tip de personalitate sau activitate. Aceste delicate si unice opere de arta vor da un plus de stralucire oricarei tinute.

Detaliile fac diferenta! Fiecare amanunt, punct de culoare si fiecare forma contribuie la crearea imaginii de ansamblu a miresei. Manichiura este un punct forte al frumusetii acesteia, caci mainile sunt mereu in atentia celor din jur, ele tin buchetul si de asemenea sunt zarite cand mirele aseaza delicat verigheta pe degetul inelar.

Indiferent de forma unghiilor pe care ti-o doresti (rotunda, ascutita sau patrata) si de aplicatiile sau culorile pe care doresti sa le aibe unghiile tale, nu uita ca acestea trebuie sa fuzioneze intr-un mod armonios cu intraga ta tinuta, si nu in ultimul rand sa reflecte personalitatea ta!

Daca nu doresti sa ai clasica manichiura Frantuzeasca, atunci poti opta pentru unghii colorate, care sa se asorteze de exempluc cu pantofii colorati pe care ii vei purta, cu florile din buchetul tau de mireasa sau cu bijuteriile. Unghiile rosii sunt o ultima tendinta in ceea ce priveste manichiura de mireasa!

Si nu uita: unghiile sunt cartea de vizita a oricarei femei! Mainile frumoase, cu unghii ingrijite, stiu sa vorbeasca despre eleganta unei femei mai bine decat hainele scumpe.

Iata cateva modele de manichiura atat pentur mirese cat si pentru invitatele la marele eveniment:

Manichiura Frantuzeasca:










































Hot red:




















Manichiura cu aplicatii de cristale Swarovsky:














Manichiura cu aplicatii de dantela:



















Nuante metalice & animal print:















Glamour:






























Culori inchise:


































Culori reci:





































Rainbow:







Culori calde:









Un comentariu: