Accesorii pentru buchetul tau de mireasa



Buchetul este un accesoriu obligatoriu pentru orice mireasa. Daca acest buchet il accesorizezi cu bijuterii speciale si in ton cu restul accesoriilor tale, vei fii o mireasa unica si speciala in fiecare detaliu!

Chiar daca peste mari si tari aceste aceesorii sunt de mult la moda, la noi in Romania abea au aparut. Daca nu vei gasii accesorii speciale pentru buchetul tau de mireasa, buchetul nasei sau al domnisoarelor de onoare, le poti face tu! Cum? Foarte simplu… Ai disponibile mai multe variante:

1. Cumperi panglica de satin alba pentru buchetul tau de mireasa, sau colorata pentru buchetul nasei sau al domnisoarelor de onoare. Imbraci manerul buchetului in aceasta panglica rasucind de sus in jos. O poti prinde fie cu bolduri cu gamalia care imita perla, fie o poti lipi cu silicon. Pe aceasta panglica poti coase margelute, paiete, perle sau poti prinde cristale Swarovsky.

2. Infasurezi panglica pe manerul buchetului, iar in loc sa te chinui sa cosi tu toate margelutele, poti cumpara o brosa frumoasa pe care sa o prinzi de aceasta panglica. Brosa o vei putea folosi si dupa eveniment, si o vei avea amintire toata viata!

3. Poti cumpara o catarama de curea, micuta si finuta, batuta cu cristale Swarovsky, prin care sa treci panglica cand o infasori pe manerul buchetului.

4. Un mod mai simplu de a decora manerul buchetului este ca il infasori in dantela. Va arata foarte finut si elegant.
Pozele cu buchetul tau de mireasa vor iesi superbe, iar invitatii vor fii impresionati de accentele pe care le-ai pus pe fiecare detaliu!



Iata mai jos cateva modele cu ajutorul carora te vei putea inspira in decorarea buchetului tau de mireasa:


 

6 comentarii:

  1. Buna ziua, am o intrebare pt dumneavoastra:de unde pot cumpara, la un pret bun brosele pt buchetul de mireasa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, am o intrebare pt dumneavoastra:de unde pot cumpara, la un pret bun brosele pt buchetul de mireasa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine ma intereseaza achizitionarea broselor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va recomandam sa luati legatura cu MARGO Concept:
      https://www.facebook.com/margoconceptro

      Ștergere