Ovidiu & Oana - data cununiei religioase 14.07.2013 - partea I


1. Cum v-ati cunoscut?
L-am cunoscut pe Ovidiul acum 5 ani, la locul de munca, insa am inceput sa iesim impreuna abia dupa 2 ani. La inceput ieseam impreuna ca simpli colegi dupa care ne-am indragostit unul de celalalt iremediabil, relatia devenind oficiala in data de 14 martie 2011.

2. Cand te-a cerut in casatorie si cum ai primit inelul de logodna?
M-a cerut in casatorie in 3 decembrie 2011, dupa doar 9 luni de relatie. Intr-o dupamasa a venit pe la mine si mi-a propus sa luam masa in oras, nespecificand in care :) .Am fost de acord insa mi s-a parut arecum ciudat ca a ales tocmai Castelul Printului Vanator din Turda, noi fiind din Cluj-Napoca. Pe drum am stabilit ca vom merge acolo, vom lua masa, iar apoi vom merge sa vizitam Salina de la Turda.

Dupa pranzul minunat de la Castel, ne-am indreptat inspre Salina Turda si odata ajunsi acolo a devenit destul de agitat. Am hotarat sa ne urcam in Roata, iar in momentul in care s-a oprit chiar sus de tot, Ovidiu al meu a inceput sa se schimbe la fata, sa respire greu, iar eu il tot inrebam daca este bine, crezand ca are rau de inaltime, insa a scos inelul si m-a cerut in casatorie. Eu nu am realizat ce avea el e fapt in mana si i-am raspuns cu un "Daaa", crezand ca ma pune la incercare, nu ma asteptam absolut deloc la o cerere in casatorie, l-am imbratisat si l-am saruat, dupa care mi-am dat seama ca era pe bune deoarece am vazut in sfarsit inelul. Dupa acel moment, cateva ore la rand, alteram intre ras si plans, m-au complesit nenumarate stari, si parca tot nu-mi venea sa cred ce s-a intamplat de fapt. Ne-am plimbat inca cateva ore, ne-am bucurat si am profitat de moment cat am putut de mult si de acolo am plecat inspre casa parintilor mei pentru a ma cere in casatorie ca la carte. Drumul pana acasa a fost cel mai lung posibil, am inconjurat tot orasul, urma a doua etapa de emotii pentru Ovidiu :) , insa totul a decurs cat se poate de normal, toti au fost placut surprinsi si daca stau bine sa ma gandesc, au avut cam aceeasi reactie ca si mine, nu le venea sa creada daca este adevarat. Eram impreuna doar de 9 luni...

3. Ce tema a avut nunta si cum au decurs pregatirile?
Nunta a fost o combinatie vintage si modern. Am ales fete de masa si huse pentru scaune din dantela (am fost impreuna cu Ovidiu pana in Campina dupa ele, in Cluj nu am gasit, insa a meritat efortul), in combinatie cu elemente de decor de culoarea albastru royal. M-am ocupat cu mare atentie si mare drag de toate detaliile! Am comandat de pe internet:
- servetele albastru royal;
- brose pentru scaune albastru royal (le-am pus in mijlocul fundei din danela de pe scaune);
- bile pentru decor ce se pun in vaze (culori: alb si albastru royal);
- mi-am comandat lumanari albe care imita gheata, cate 3 bucati pe fiecare masa rotunda (a invitatilor) de diverse forme si marimi; iar pe masa noastra dreptunghiulara au fost 9 lumanari;
- pene de paun, care mi-au venit in bucati de 1,5 m (le-am folosit in buchete si aranjamente, plus cocarde);
- cristale de decor, transparente.
- am inchiriat vaze inalte, oglinzi rotunde (pentru mesele invitatilor), oglinzi dreptunghiulare (pentru masa noastra).
Au fost foarte frumos aranjate. Mesele invitatilor au avut cate o traversa de dantela crem pusa peste fete de masa din brocard ivory, in mijlocul fiecarei mese au fost puse platouri de oglinzi, iar pe platouri, vaza cu aranjamentul floral impreuna cu cele 3 tipuri de lumanari si cristale transparente.
Am avut, de asemenea inchiriate, coloane romane extraordinar de frumoase.
Invitatiile au fost ca din dantela, la fel ca si lista cu invitatii si meniurile.
De asemenea, am inchiriat o limuzina de epoca, cu cvartet, dj, formatie cu solist de muzica populara, sinfonica si usoara hostesse. Poate mi-a scapat ceva insa important este ca a iesit exact cum mi-am dorit, am avut o locatie de vis, oamenii cei mi importanti alaturi si am fost ocoliti de evenimente neplacute.

4. Ati avut un buget pentru nunta?
Bugetul nu a fost unul stabilit deoarece am dorit sa fie o zi de neuitat si nu am facut rabat de la nimic, in conditiile in care nu am pornit cu ideea ca vom ramane cu prea multi bani.





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu