Fulgi de zapada, la nunta ta!


Ce poate fi mai placut decat sa faci nunta iarna,... sa te bucuri de atmosfera de basm de afara, si totodata de caldura si confortul din interiorul restaurantului decorat cu mult bun gust si cu multa dragoste?
Zapada...fulgi de nea...armonie...basm... vis...zambet...dragoste... de toate aceste lucruri iti vei aminti cand te vei uita la pozele de la nunta ta... Fotografiile intr-un astfel de anotimp ies cu adevarat reusite... de vis, mai ales daca in cea mai frumoasa zi din viata ta, ai parte de zapada si ninsoare ca in povesti!

Pentru a decora si mai bine sala...si pentru a oferi o atmosfera de iarna si in interiorul localului unde are loc marele eveniment, poti deocra sala cu "fulgi de zapada". In aceste fotografii s-au folosit bezele... sau marshmallow albe. Acestea vor creea o atmosfera magica! Daca folosirea acestor bezele ti se pare mult prea complicata, poti opta pentru "bilute" din vata...sau, de ce nu, pentru fulgi decupati din hartie, aceasta din urma fiind mai putin costisitoare!

In decorarea nuntii de iarna nu trebuie sa folosesti neaparat clasica combinatie de alb-rosu, alb-argintiu, sau auriu... Din aceste fotografii poti observa cat de bine se armonizeaza culorile calde, si combinatia de ivory, piersiciu, portocaliu, maro, verde si alb! De asemenea, folosirea mandarinelor (gustoasele fructe de iarna), a florilor de bumbac, a catinei (acele bobite portocalii care, de aptfel, sunt comestibile)... creeaza o atmosfera foarte palcuta, primitoare si totodata rustica!

Ca marturii le poti oferi invitatiolor tai pliculete de ceai de portocale, mere, scortisoara...sau alte arome de iarna... Totodata le poti oferi si in timpul nuntii cate o cana de ceai...sau de ce nu, o ciocolata calda cu scortisoara... un moment delicios de care, cu siguranta, se vor bucura! Yamy-yam! :)























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu