Accesorii hand-made, pentru pantofii tai - varianta I


Daca te-ai plictisit de vechii pantofi si iti doresti un accesoriu nou la ei, astfel incat sa le schimbe aspectul, te sfatuim sa te pui pe treaba! :)

Poti face diferite accesorii de diferite culori, pe care sa le asortezi cu vestimentatia ta! Poti adauga cristale Swarovsky, nasturei sau chiar margelute.

Astfel de cristale, margelute si multe alte accesorii le poti gasi la Galeria Creativ.


De ce anume ai nevoie?
  • panglica;
  • foarfece;
  • pistol cu silicon (pentru lipire);
  • ligla;
  • 2 clipsuri.


Pasul nr.1: Inainte de toate trebuie sa tai panglica pentru funde, astfel: 2 benzi de 8 cm, 2 benzi de 7 cm, 2 benzi de 4,5 cm si 2 benzi de 2,5 cm .


Pasul nr. 2: panglicile de 4,5 cm si de 2,5 cm, pune-le deoparte.

Pasul nr. 3: lipeste capetele panglicilor de 8 cm si de 7 cm, astfel incat sa formezi din fiecare panglica, cate un cerc. Pune o picatura de silicon la inaditura celor doua capete, in interior, si uneste aceasta picatura cu jumatatea de deasupra, astfel incat sa formezi o funda, cu ambele parti simetrice, ca in fotografia de mai jos.


Pasul nr. 4: La panglicile de 4,5 cm, taie capetele ca in imaginea de mai jos:



Pasul nr. 5: Asadar, sa formam fundita! :) Pune la baza panglica de 4,5 cm, deasupra lipeste funda formata din panglica de 8 cm, dupa care adaugi funda mai mica, formata din panglica de 7 cm. Infasoara-le cu panglica de 2,5 cm, si lipeste capetele acestei panglici cu silicon pentru a nu se desface si pentru a tine bine intraga funda formata.



Pasul nr. 6: dupa ce ai prins panglica de jur imprejurul fundelor, trebuie sa cosi acel clips de partea inferioara a fundei, dupa cum poti vedea si in imaginea de mai jos.


Enjoy! ;)

3 comentarii:

  1. Unde se gasesc de cumparat bazele metalice de clipsuri ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Andreea,

      la orice mercerie/magazin cu produse pentru cusut!

      Mult succes iti dorim!
      :*

      Ștergere
  2. nu gasesc nicaieri aceste baze metalice pentru accesorii pantofi. de unde ati luat? Puteti sa-mi spuneti? Va rog.

    RăspundețiȘtergere