Secret Garden


Ce poate fii mai romantic, mai rafinat si mai elegant decat sa iti organizezi marele eveniment folosind multe flori in culori pastelate combinate cu nuante de fucshia, rosu corai... iar accesoriile (precum numerotarea meselor, invitatiile si cartonasele cu numele invitatiilor) sa fie imprimate cu flori in aceleasi nuante?

Romanul "Secret Garden", scris de Allison a fost inspiratia pentru acest eveniment!






















4 comentarii:

  1. sunt foarte frumoase decorurile!
    nu e obligatoriu ca o nunta afara sa fie tematica, deoarece spatiul prin natura lui ofera prilej de a te juca cu mai multe decoratiuni. putem folosi piese de mobilier si obiecte decorative pe care le avem deja, alaturi de decoratiuni handmade. daca mai sunt si copaci in spatiul de desfasurare a nuntii, nu trebuie lasati nefolositi. cateva lampioane de hartie invioreaza locul, mai putem folosi de exemplu felinare din fier forjat pentru a avea ca efect copaci luminosi, sau ghirlande din flori de tulle, care sunt mult mai rezistente decat cele naturale si mai ieftine decat orice decoratiune de cumparat. din multitudinea de idei, important este sa fim creativi, sa ne alegem ce ne dorim, pentru ca nunta sa fie a noastra, personalizata si unica, asa cum fiecare dintre noi ne-o dorim.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, asa este.. Cateva simboluri sunt suficiente pentru a decora evenimentul...in aer liber.
      Mi-a placut mult ideea de a numerota fiecare masa intr-un mod unic.. diferit! Superb!

      Ștergere
  2. da, e o varianta eleganta prin care invitatii isi gasesc locul unde sa se aseze la mese mult mai usor. nu e placut momentul cand vin 20 de invitati deodata si te intreaba toti unde sa se aseze. exista o multitudine de idei in ceea ce priveste numerotarea meselor intr-un moment de mare amploare. intrebarea e, cum faci numerele de masa? pentru a gasi un model potrivit de numere, trebuie sa te gandesti ce se potriveste cu decorul pe care il ai si sa dai frau liber imaginatiei.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere