Ce spune culoarea pe care o alegi la nunta, despre voi? - partea I


Culorile pe care le alegi in ziua cea mare reflecta personalitatea si stilul pe care doriti sa il alegeti pentru marele eveniment! Puteti creea un mediu sofisticat sau un cadru simplu si discret! Culorile pot influenta starea de spirit si poate emana romantism, veselie, senzualitate, armonie, pasiune, si lista poate continua! Cu variatii de bun gust, de la culori vibrante, pastelate si stralucitoare... la nuante de culori mate, intregul eveniment va reflecta personalitatea voastra si iubirea pe care o purtati unul fata de celalalt!

Indiferent ca vei alege culorile tale preferate pentru a decora marele eveniment, sau vei alege culori care sa descrie o anumita stare, atitudine sau tematica, am realizat o mica lista cu principalele nuante folosite la un astfel de eveniment, si ceea ce spun acestea despre voi...despre tine:

Negru:
O alegere conservatoare, negrul completeaza aproape orice culoare. Sobru si misterios, negrul denota senzualitate si rafinament cu o tenta moderna. Negrul este clasic, nu la moda, facand aluzie la o mireasa moderna. Negrul este o eleganta fara varsta.











Alb:
Simbolul puritatii si inocentei, albul are puternice conotatii de perfectiune si tinerete. Iubitorii acestei "culori", cauta excelenta si lumina, precul simplitatea si recunoasterea. Albul este o nuanta glorioasa, care denota acuratetea unui nou inceput pentru cei care cauta liniste si pace.











11 comentarii:

  1. fiindca rosul este culoarea dragostei si a pasiunii, iar albul semnifica puritatea si fidelitatea, vom opta pentru aceste doua culori in decorarea salii de la restaurant, datorita faptului ca semnificatia lor ne reprezinta in totalitate. de la invitatiile de nunta la marturii si la decoratiunile florale, totul va merge pe jocul de culoare alb-rosu.
    m-am gandit asupra modelului de invitatie, imi place mult acesta desi nu e batut in cuie: "invitatie de nunta alba cu flori si porumbei"

    http://old.invitatie-de-nunta.ro/invitatii-de-nunta/invitatii-clasice/invitatie-de-nunta-alba-cu-flori-si-porumbei-161.html

    stiu si ce marturii vom avea: saculeti din organza umpluti cu arahide glazurate ( sau bomboanele miresei), imaginea 3:

    http://www.nunta-de-basm.ro/sectiuni.php/marturii_nunta_saculeti/2/

    buchetul de mireasa si cele de la lumanari, cat si aranjamentele florale de pe masa de prezidiu si a invitatilor va respecta culorile nuntii.

    m-am gandit si la tort:

    http://torturi-nunta.ro/

    sau:

    http://www.torturi-martzipan.ro/162-tort-mireasa-cu-trandafiri-rosii.html

    http://mirese.kudika.ro/articol/mirese~pregatiri/1670/slideshow/12/25-de-torturi-superbe-pentru-nunta-ta.html#slide-number

    cand vom fii in febra pregatirilor de nunta, cu siguranta vom viziona sute de modele de invitatii, flori, aranjamente, marturii, tort si multe alte detalii ce vor fii necesare la nunta. Pana atunci nu ne ramane decat sa visam frumos la organizarea nuntii. Iar ca totul sa iasa perfect nui rau sa ne facem o idee despre ce ne-am dori, pentru ca sunt foarte multe detalii de organizat si aranjat.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super!!! Faptul ca ti-ai facut o idee in mare despre ce anume iti doresti pentru nunta ta te va ajuta foarte mult! Acum iti conturezi in mare cum anume visezi marea zi, dupa care analizati in detaliu fiecare particica din organizarea nuntii!

      Super! Combinatia de rosu-alb...este o combinatie plina de pasiune!

      O sa ai o nunta minunata... la cate cunostiinte ai acumulat despre astfel de evenimente... si la pasiunea pe care o ai pentru ele!
      :*

      Ștergere
  2. la fel de mult imi place si combinatia de culori alb-verde. dar totusi nu voi renunta la ideea mea de a avea nunta in alb si rosu.
    si asta nu e tot. maine voi avea primele evenimente de care ma voi ocupa impreuna cu echipa de profesionisti a unei agentii din Targoviste, mai precis o nunta si un botez.
    abia astept sa fac fata provocarii, sa pun teoria in practica, si sa fac in sfarsit ceea ce imi place: sa lucrez cu oameni indragostiti si fericiti , pentru ca sunt pasionata de nunti si lucruri frumoase.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serioooosss????? Doamne cat ma bucur pentru tine, Alina!!! Felicitari!!! Abea astept sa imi povestesti cum a fost! BRAVO!!!

      Ștergere
  3. Interesanta combinatia cu negru :) Desi am avut mirese care nu au vrut sa auda de negru, mie imi place. Am gasit o groaza de superstitii legate de nunta :)
    http://www.wedtheme.ro/superstitii-de-nunta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este intr-adevar o combinatie indrazneata!
      Superstitii sunt foarte multe! Este bine sa reusesti sa nu tii cont de ele.. si mai ales sa nu crezi in ele... :)

      Ștergere
  4. multumesc mult!
    a fost superb! am asteptat momentul acesta de 4 ani si in sfarsit visul mi s-a indeplinit. a fost o placere veritabila pentru mine sa leg fundite, sa creez aranjamente florale, sa impachetez marturii si mult multe alte detalii frumoase de care am fost responsabila. pentru mine nu a fost deloc obositor sau stresant, deoarece am pus suflet si m-am implicat 100%
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi imaginez si intele perfect ceea ce ai simtit! <3 Cand faci ceva care iti place, si te dedici trup si suflet, nu simti partile negative... Savurezi fiecare clipa si daci cu drag ceea ce iubesti sa faci! FELICITARI! Ma bucur enorm pentru tine!
      :*

      Ștergere
  5. asa este, eu simt ca sunt facuta pentru aceasta meserie si nu am de gand sa imi gresesc cariera, chiar daca urmez o facultate sportiva.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine faci! Nu renunta, nu te lasa! Urmeaza-ti visul cu atat mai mult ca esti atat de talentata si tot ceea ce faci o faci cu multa pasiune!
      :*

      Ștergere
  6. * multumesc frumos!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere