Programul pentru ziua nuntii


Faptul de ati organiza ziua cu ajutorul unui plan bine gandit si asternut in scris pe hartie, este un lucru care te va scuti de mult stres si te va ajuta foarte mult! Fa-ti timp si organizeaza-ti marea zii! Nu lasa ca totul sa decurga de la sine pentru ca vei fii sresata in fiecare moment gandindu-te la ce mai ai de facut..si daca nu cumva ai uitat ceva...

Ziua nuntii tale este una dintre cele mai importante zii din viata ta.. si nu mai vorbim de faptul ca este si una dintre cele mai aglomerate! :)

Notiuni de baza

Ia o coala de hartie si fa-ti programul pe care doresti sa il ai, in linii mari. Noteaza ora ceremoniei religioase, ora la care sunteti programati la Starea Civila, si ora la care v-ati propus sa deschideti marea petrecere la restaurant.

Acum incepe sa notezi detaliile. Trebuie sa tii cont ca imbracatul si aranjatul tau in rochia de mireasa necesita timp. Cu toate acestea, inainte de a te imbraca in rochia de mireasa trebuie sa iti aranjezi parul, sa te machezi si sa iti pui bijuteriile si accesoriile. Cand vine mirele trebuie sa pui cocardele atat lui cat si parintilor si invitatiilor care au venit la tine acasa...dupa care sa plecati la drum.. :)

Trebuie neaparat sa tii cont ca drumul de la o locatie la alta necesita timp! Calculeaza-ti cat timp este necesar pentru fiecare din activitatile de mai sus si asterne totul in scris pe hartie!
Incet incet, programul pentru intreaga zi se va contura si iti vei da seama ca a meritat micutul efort! ;)

Iti prezenam si un program pe care l-am realizat ca exemplu pentru tine...menit sa te ajute si sa te inspire! Nu uita sa ii dai si viitorului tau sot o copie! ;)

  • Trezeste-te si fa un dus care sa te energizeze! :)
  • Serveste micul dejun (Poate nu vei putea manca din cauza emotiilor insa incearca totusi sa iei macar cateva inghitituri. Te va ajuta sa ai mai multa putere si sa nu te simti slabita. cu atat mai mult ca vei fii foate solicitata);
  • Verifica buchetele de mireasa si ale domnisoarelor de onoare;
  • Hairstylist-ul trebuie sa iti aranjeze parul;
  • Make-up artistul trebuie sa te faca sa stralucesti si sa iti puna in valoare calitatile minunate;
  • Domnisoarele de onoare trebuie sa vina la tine acasa... Cu siguranta au avut si ele timp sa se pregateasca!
  • Imbraca-te cu rochia de mireasa cu aproximativ o ora inainte sa vina viitorul tau sot dupa tine;
  • Fotograful va fii pregatit sa imortalizeze fiecare moment din pregatirea ta ca mireasa;
  • Mirele trebuie sa soseasca... Mai este putin iar emotiile cresc! Intampina-l cu zambetul pe buze si cu sclipiri in priviri! :) Sunt momente cu care nu te vei mai intalni niciodata! Bucura-te de ele!
  • Impreuna cu mirele sosesc si rudele si cavalerii de onoare care l-au ajutat sa se pregateasca si el pentru marele si emotionantul eveniment;
  • El iti va inmana buchetul de mireasa, iar tu ii vei prinde in piept cocarda;
  • Gata! Sunteti pregatiti sa pasiti mai departe impreuna spre Starea Civila ... spre ceremonia religioasa si la restaurant unve ve-ti petrece de minune!
O zii extrem de emotionanta! Nu uita! Aceasta zii nu se va intoarce niciodata! Nu lasa nimic sa te supere sau sa te intristez! Nu uita sa te bucuri din plin de fiecare moment in parte! Iti vei aduce aminte cu drag de fiecare clipa.. toata viata ta.. oridecate ori vei rasfoi albumul de nunta sau te vei uita la filmat!

Aceste doua schite le poti scoate la imprimanta si poti completa direct pe ele daca te ajuta mai mult:



Iata si doua exemple:


3 comentarii:

  1. agenda pe care trebuie sa o aiba orice viitoare mireasa!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Latura artistica este foarte importanta pentru o nunta, avand in vedere faptul ca tocmai aceste detalii sunt elementele de efect pentru un eveniment de succes. Cu siguranta un album de fotografii profesionist, o filmare calitativa si un program artistic inovativ vor converge spre conturarea unui moment memobrabil pentru dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci treaba asta cu alergatul in ziua nuntii, mi se pare maxima :))))

    RăspundețiȘtergere