Organizarea petrecerii de logodna


Ai spus "DA" persoanei speciale din viata ta... jumatatii tale, iar acum este timpul sa iti organizezi petrecerea... un moment unic de care te bucuri impreuna cu familia si prietenii!

Inainte de marele eveniment, poti face o petrecere de logodna ... o petrecere prin care sa sarbatoriti "inelul"... faptul ca te-a cerut. La aceasta petrecere iti vei invita atat prietenii cei mai apropiati cat si cei mai apropiati membrii ai familiei... Este un moment prin care raspandesti vestea plina de bucurie a marelui eveniment ce urmeaza sa vina... Tototada ei trebuie sa fie cei care va vor sustine cel mai mult in organizarea nuntii.

Un prim pas

Trebuie organizata micuta petrecere! Iata cevata lucruri de care trebuie sa tii cont:

  • Bugetul - Bugetul diposnibil va dicta cu siguranta locatia petrecerii si alte aspecte care tin de acest eveniment (meniul, bautura, decoratiunile...). Aminteste-ti! acest eveniment este menit sa anunte casatoria voastra, si in nici un caz nu trebuie sa cheltui din banii pe care ti i-ai propus sa il cheltui la marele eveniment. Trebuie sa calculati foarte bine posibilitatile voastre astfel incat sa va puteti bucura atat de acesta petrecere, cat si de marele eveniment.
  • Lista oaspetilor - Numarul de invitati va modifica oarecum planul pe care il ai pentru petrecere. Trebuie sa gasesti un spatiu in functie de numarul de invitati pe care ii vei avea.
  • Tema petrecerii - Acest aspect trebuie sa il ai in vedere inainte de alegerea locatiei pentru perecere. In functie de atmosfera si de tematica pe care doresti sa o pui in practica, trebuie sa alegi si localul, astfel incat totul sa se armonizeze intr-un mod perfect.
Locatii pentru petrecerea de logodna

Aceasta mica petrecere iti da posibilitatea sa iti organizezi micutul eveniment in locuri in care nu ti-ai putea organiza nunta! Asadar, cu putina imaginatie poti alege locatii inedite cum ar fii: un cinematograf vechi, un parc sportiv, un parc de distractii, o gradina istorica...si lista poate continua. Daca totusi doresti o locatie mai clasica, poti opta pentru un mic restaurat, pe plaja (daca ai posibiliatea) sau pur si simplu la parintii tai acasa. Daca acestia stau la casa..si au curte..cu atat mai bine. De asemenea poti apela si la niste prieteni apropiati care au casa cu gradina, si va poate "caza" micuta petrecere.

Mici secrete

Tine cont in organizarea logodnei de mancare, bautura si cateva momente distractive care sa ii binedispuna pe invitati. Poti alege o tematica atat in ceea ce priveste localul, decoratiunile cat si in vestimentatie. Ii poti ruga pe invitati sa vina imbracati in functie de tema pe care doresti sa o pui in aplicare (retro anii '50, Hawaii, carnaval, circ, Paris, Grecia, bal mascat etc.)



8 comentarii:

  1. eu sunt pro petrecerii de logodna si contra petrecerii burlacilor. dar asta e pe langa subiect...
    eu una, abia astept sa spun DAA iubitului si sa facem petrecerea de logodna la mine acasa, am o curte si o gradina de vis! gradina poate fii un loc potrivit pentru asamblarea unui cort pentru petrecerea de nunta. dar ramanem tot la optiunea cu restaurantul.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect deacord cu tine!!!
      Nici mie nu imi plac petrecerile burlacilor... Daca le faci insa cu bun gust..cu oameni educati.. poate iesi ceva dragut...de care sa iti aduci aminte cu drag... Aceasta petrecere a burlacilor depinde foare mult de calitatea oamenilor care iau parte la ea... Din cate stiu eu, prietenii mirelui/prietenele mirese ... organizeaza aceasta petrecere, nu? Deci.. in functie de ce fel de oameni sunt...asa va iesi si micuta petrecere... :)

      Ștergere
  2. sincer chiar ma bucur sa vad ca mai sunt persoane care sunt contra petrecerii burlacilor. N-am nimic cu ea ,Doamne fereste dar noi nu vom organiza o astfel de petrecere, datorita faptului ca nu ne incanta ideea de a celebra sfarsitul zilelor de burlacie, atata timp cat noi doi ziua nuntii o asteptam inca de cand ne-am cunoscut.
    mi se pare aiurea sa dai o petrecere pentru o ultima celebrare a vietii de burlac. daca ziua nuntii este foarte aproape, asta nu inseamna ca serile cu prietenii se vor transforma in sporadice iesiri la o bere sau un meci.
    PS: astazi s-a mai adaugat un anisor in viata noastra de cuplu! Am implinit 4 ani de cand suntem impreuna!...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda.. suntem pe aceeasi lungime de unda! ;)
      Felicitari! La mai multi si multa fericire si iubire sa aveti atat acum cat si in viitoarea voastra familie!

      Ștergere
  3. multumim frumos, asemeni si voua!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ideede petrecere de logodna :)
    Poate fi very classy si emotionanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Delia! Este un moment emotionant de care iti vei aduce aminte toata viata! :) Un "prim pas" impreuna..

      Ștergere