Glob cu planta suculenta si muschi - Handmade



Materiale necesare:

  • plante suculente;
  • pietricele;
  • muschi;
  • bol de sticla pentru lumanari.

Dat fiind faptul ca aceste plante suculente sunt foarte foarte rezistente sunt perfecte pentru decoratiunile pe care vrei sa le pastrezi pentru un timp indelungat. Trebuie pulverizata cu apa doar o data pe saptamana si de preferat este sa le asezi intr-un loc unde primesc lumina.

Aranjeaza atat planta suculenta cat si pietricelele si muschii de compac dupa bunul tau plac, in blolul de sticla.

Este extrem de simplu de realizat acest bol "magic"!






4 comentarii:

  1. ar fii incantatoare ideea de a oferii invitatilor de la nunta marturii vii, utile si placute, pentru ca unele mirese isi doresc marturii deosebite , altceva decât tull-ul sau organza cu arahide glazurate.
    ceva asemanator am vazut eu in cel mai nou numar al revistei Miresici,care se mai afla inca pe piata.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Super! Inseamna ca este o marturie care incepe sa aibe succes!
      Mie una imi place tare tare mult!

      Ștergere
  2. invitatii prefer marturii utile si cred ca si mirii isi doresc la fel. te gandesti la o amintire pe care invitatii sa o pastreze. singura problema este ca, mai ales in cazul micilor obiecte decorative, acestea ajung cel mai probabil in fundul unui sertar. in loc sa cumperi sau sa realizezi ceva..."doar sa fie", mai bine optezi pentru un obiect ceva mai util, cum ar fii acest glob, pe care invitatii sa il poata refolosii apoi. sunt multe multe optiuni de recomandat ,dar acum depinde si de preferintele fiecaruia...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este!
      Ai perfecta dreptate, majoritatea arunca marturiile undeva uitate de lume prin casa... Si da, o asemenea marturie ca si multe altele sunt practice si de efect!
      :*

      Ștergere