Pink si Carey Hart


Cantareata Pink si pilotul de curse Carey Hart s-au casatorit pe 7 ianuarie 2006 in Costa Rica. Ceremonia a avut loc pe plaja, la apusul soarelui, alaturi de 140 invitati, printre care si Lisa Marie Presley.

Dragoste cu nabadui
Cantareata l-a cunoscut pe Carey in 2001, insa din cauza scandalulilor si neintelegerilor, relatia lor s-a destramant in 2003. Au reluat povestea de dragoste in 2005 si un an mai tarziu s-au casatorit in Costa Rica. Atunci cand vorbeste despre Hart, Pink spune ca este cel mai bun barbat pe care l-a avut. Poate ca asta este si motivul pentru care intre cei doi, dupa fiecare cearta, exista si o impacare!

Rochia de mireasa Monique Lhuiller
La nunta ei Pink a purtat o rochie de mireasa ivory, semnata Monique Ljuiller, iar in jurul taliei a avut legata o esarfa neagra. Carey a imbracat un sacou negru Gucci, pe care erau captusite fotografii din matase cu chipui sotiei sale. Dupa rostirea juramintelor, cuplul si-a pecetluit iubirea turnand doua tipuri de nisip in aceeasi vaza.

Nunta karaoke, in stil rock'n'roll
Dupa ceremonie a urmat o receptie intr-un cort decorat cu accente roz si negru. Tematica nuntii a fost una rock'n'roll, iar mesele au avut denumiri dupa orasele cu o semnificatie aparte pentru cuplu. Aranjamentele florale si decoratiunile din centrul meselor au fost realizate din trandafiri si orhidee.

Meniul de nunta a avut patru feluri de mancare, iar tortul, o figurina care-i reprezenta pe Carey si Pink stand intr-o roata pe motocicleta. In timpul taierii tortului, mireasa i-a pregatit mireslui o surpriza de proportii: i-a cantat lui Carey o melodie compusa special pentru el. La petrecere Pink si invitatii au facut karaoke.

In luna de miere la snowboarding
Dupa nunta, cuplul s-a intors in Los Angeles pentru a se pregati de o luna de miere la snowboarding. La doi ani dupa nunta cei doi s-au despartit, insa in 2009, nemaiputand sta niciunul departe de celalalt, s-au reimpacat.









4 comentarii: