Manusi si accesorii pentru maini - partea IV



















































19 comentarii:

  1. sunt tare dragute cele dim imaginile 7,13 si 28.
    la nunta mea as vrea sa port si eu manusi lungi pana la cot ca cele din poza 7.dar nunta mea va fii intr-o zi din luna August si nu stiu daca ar fii potrivit sa port manusi intr-o zi calduroasa de vara.ma puteti ajuta cu un sfat,va rog frumos,ca sa nu dau gres in ziua nuntii mele?
    o vecina de a mea a avut nunta in luna Iunie 2009 si a purtat manusi care se potriveau perfect cu rochia ei superba stil printesa.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda... din pacate manusile lungi nu sunt potrivite in sezonul cald... Aceste sunt ok pentru nuntile din lunile octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie...si in functie de vremea de afara si in septembrie, martie sau aprilie. Pentru sezonul calduros, cele mai potrivite sunt cele scurte din dantela sau tull si sunt si cele mai comode in zilele calduroase! :)

      Daca doresti neaparat manusi lungi, trebuie sa alegi unele foarte subtiri, si sa se potriveasca perfect cu rochia! :) :*

      Ștergere
  2. va multumesc,am sa tin cont!
    totusi,cred ca voi renunta la ideea cu manusile...de altfel si cu pantofii...as prefera o pereche de pantofi albi,superbi in locul sandalelor.dar daca nunta va fii intr-o frumoasa sambata de vara,ar fii potrivit?nu cred...stiti de ce vreau pantofi si nu sandale?cica exista o superstitie ''La nunta nu e bine sa porti pantofi decupati ori sandale caci iti “iese” norocul prin degete''.
    pana acum nu am vazut nici-un model de sandale pentru mirese care sa imi placa...pana moi marita,gasesc eu una.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, niste manusi scurte, daca este dorinta ta sa porti manusi, ar arata bine... :)

      Cat despre superstitii... sunt foarte multe. Daca ar fii sa ti cont de fiecare, nu stiu ce nunta ar mai iesi :). Noi nu am tinut cont de nici o superstitie, si pentru asta suntem fericiti, si avem o familie cum nici nu visam! Depinde foarte mult de constiinta si de felul tau de a fii in ceea ce priveste faptul de a tine cont de superstitii sau nu.

      La majoritatea nuntilor de vara la care am participat, miresele au avut santale. :)

      Ștergere
  3. si eu la fel am vazut,am sa gasesc eu un model care sa imi placa!
    ma bucur mult si va doresc sa fiti fericiti toata viata de acum inainte!
    sunt de acord cu dvs..mai bine credem in Dumnezeu decat in nu stiu ce superstitie.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos pentru cuvintele tale! Sa fiti si voi fericiti si sa aveti o familie de vis! :*
      Cat despre incaltaminte, cu siguranta vei gasit pantoful/sandaluta care sa iti placa si in care sa te simti bine! Conteaza mult calapodul, ca doar stai o zi intreaba incaltata in ei/ele... :)

      Superstitiile ne complica viata, ne strica linistea si bucuria de a savura anumite momente speciale si pretioase pentru noi! Dupa parerea mea sunt doar niste lucruri "scormonite" de stramosii nostri, combinate cu povesti si muuulta imaginatie! :))
      Niciodata nu am tinut cont de ele, si pentru asta nu mi s-a intamplat nimic rau... Nici cand mi-a taiat calea o pisica neagra, nici ca am avut pe rochie printre altele si perle, nici ca am avut in buchet cale...si pe deasupra si de un visiniu inchis :))... Nu am tinut cont de nimic si nu mi s-a intamplat nimic :)) :) Ai mare dreptate: contraza mult sa credem in Dumnezeu... atat! :) :* ;)

      Ștergere
  4. si noi va multumim si cu siguranta asa va fii!Doamne ajuta!
    cu ajutorul dvs.,m-am hotarat sa renunt la pantofiori in ciuda sandalelor.sunt mult mai potrivite in acel sezon.
    cred ca rochita de mireasa a fost superba,mai ales ca a avut pe ea si perle.o mai aveti?eu nu am sa imi vand niciodata rochia si nici Florin costumul de mire.le vom pastra mai ales ca pe mine nu ma lasa sufletul sa imi vand rochita ca doar e a mea.nu m-ar lasa sufletul...chiar daca ar face si pe alta mireasa fericita tot nu mas indura de ea.o voi pastra in vid ca sa nu se ingalbeneasca si va sta la loc de cinste in sifonier.
    am vazut o rochie de mireasa superba stil printesa in magazinul Ideal Mariaj(asa se numeste) de la mine din Targoviste.am vazut-o de afara si imi pare rau ca nu am intrat inauntru sa o pot vedea mai bine.chiar daca am remarcat-o de afara mi s-a parut ca este exact ce vreau eu sa port la nunta.am vazut sute de modele de rochii de mireasa stil printesa si prin magazine de specialitate si pe net si in revistele dedicate nuntilor,dar nici una nu m-a atras cum a facut cea de care vorbesc!...am stiut ca "EA" este!toata ziua ma gandeam la superba rochie,ba chiar si acum mai visez uneori la ea...daca as fi avut nunta la anul cu siguranta ca "EA"" era aleasa!...
    Doamne,ce mi-a facut o simpla rochie care poate spune cat o mie de cuvinte...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Te inteleg... Stiu ce inseamna... Eu mi-am facut rochia pe comanda, asa cum mi-am dorit-o: printesa (ca doar o singura data in viata pot purta asa ceva), cu muuuulte volane (in care au intrat 150 m de tull), cu trena detasabila, cu un corset din dantela frantuzeasca cu aplicatii de perle si 1500 de cristale Swarovsky :) ... Toata lumea din jur dorea sa am o altfel de rochie: ba stil grecesc, ba sirena, ba de bal... in afara de mine si sotul meu, care am fost in acelasi gand si cu aceeasi preferinta in ceea ce priveste modelul. Asa ne-am hotarat sa o desenam si sa o face asa cum visam noi! :)

      De vandut, nu am vandut-o, insa nici de imbracat nu am mai imbracat-o... Mereu mi-am dorit sa o reimbrac insa ori nu am avut timp, ori m-am gandit sa nu o stric. :)

      Merita sa o pastrezi... E un sentiment pe care tu il intelegi: e rochia mea, m-a facut fericita si vreau sa o pastrez! :D

      Cand mai ai drum pe la acel magazin, intra si uite-te la ea! Chiar probeaz-o! :) Abea astept sa ne povestesti dupa aceea ce parere ai avut! :)

      :*

      Ștergere
  5. imi cer scuze de mesajul lung,dar asa sunt eu...vorbesc cam mult...mai ales cand este vorba de NUNTI;rochii,pantofi,costum,bijuterii,pene,fluturi,porumbei,artificii,cocarde,buchete,lumanari,reviste...dar stop,ca vreau cam multe...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) nu e deloc prea lung mesajul! Nici nu stii cu cata placere iti citesc mesajele! :) :*

      Ștergere
    2. multumesc pentru cuvintele frumoase!asa sunt eu,cand e vorba de nunti nu ma mai poate opri nimeni in a mai vorbii!
      Alina.

      Ștergere
    3. :)))) Stiu, te inteleg! Tocmai ca si eu am aceeasi pasiune pentru nunti, am facut acest blog! ;) :*

      Ștergere
  6. offf...am intrat chiar ieri in acel magazin dar o asemenea rochie frumoasa era imposibil sa nu o vanda...ma gandesc ca data viitoare sa ii cer un catalog,poate vad modelul acolo...as recunoaste-o dintr-o mie!
    in legatura cu probatul;inca nu sunt logodita,dar sa mai imbrac si o rochie de mireasa...cred ca m-ar cuprinde o emotie cum niciodata pana acum nu am avut-o.si apare o intrebare:daca ma ''indragostesc'' de rochita''si vreau sa ma marit mai repede???
    vorba lu'tata:sa nu ii pun sa stranga bani inainte de termen(rad)!!!
    daca ar fi dupa mine si maine m-as marita dar intai scoala si dupaia maritisul...acum sunt primul an de facultate la geografie,dar vreau sa renunt.o sa inghet anul,iar in iulie anul viitor voi da probele sportive de admitere la facultatea de educatie fizica si sport de la mine din orasul meu Targoviste.imi este teama de cursurile de natatie care se vor tine,dar in rest nu am treaba...
    si Florin isi doreste ca rochia mea de mireasa sa fie stil printesa.asta ma bucura enorm ca eu la nunta mea nu as purta un alt fel de model de rochie.dar pana la rochii,eu trebuie sa astept cumintica inelul de logodna la care visez.i-am aratat ce model vreau si sper ca pe acela mi-l va daruii...inelul l-am vazut intr-un numar al catalogului Ghidul Miresei;va las si link-ul cu pagina:

    http://issuu.com/ghidulmiresei/docs/catalog2?mode=embed&layout=http
    %3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml&showFlipBtn=true

    la pagina 189,pe pagina din dreapta,sus in coltul din dreapta este inelul din aur galben 14 K cu zirconiu la pretul de 550 de lei.acela imi place foarte mult si de prima data cand l-am vazut m-a atras ceva la el.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai intrat sa te interesezi de rochie! Data viitoare cand mai esti in zona, sa intrebi daca o mai poate aduce...sau daca o poti gasi intr-o anume colectie! :) In cazul in care nu va mai fii cand te vei casatori, macar sa ai imaginea cu ea si sa cauti una asemanatoare. ;)

      Sa stii ca si eu am fost nerabdatoare sa ma casatoresc! :) Cred ca este visul oricarei femei care simte ca si-a gasit jumatatea! ;)

      Cat despre inel, e superb! E tare tare tare frumos! Este clasicul inel de logodna, romantic, si pretios! :)
      Abea astept sa imi spui ca ti l-a daruit! :D
      :*

      Ștergere
  7. multumesc pentru sfat!eu visez la maritis de cand sunt impreuna cu el.din liceu ne cunoastem si pana sa il intalnesc nu acordam o atentie deosebita nuntilor.acum,altfel stau lucrurile;sunt innebunita de tot ce tine de o nunta.nu mai stiu daca v-am spus ca eu colectionez invitatii si marturii de nunta + reviste!de aceea vreau sa devin si organizator de nunti.dupa parerea mea,cred ca si Florin al meu a contibuit in aceasta pasiune a mea!in MARE masura!culmea e ca si lui a inceput sa ii placa tot ce tine de acest domeniu.cand imi cumpar sau cand imi comand reviste le citesc intai eu,iar dupa aceea i le dau si lui sa le citeasca.
    da,imi plac inelele de logodna clasice.asa am spus si eu cand l-am vazut prima data.de fapt,ca sa fiu sincera prima data cand am rasfoit catalogul nu l-am remarcat,m-am uitat la el dar fara sa imi ''spuna ceva''.acum m-am ''indragostit'' de el si sper ca acesta sa fie inelul meu de logodna!...
    PS:si eu sunt nerabdatoare sa il primesc!!!...cu siguranta ca va voi spune!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Ne-ai spus ca tu colectionezi reviste pentru nunti, insa nu si invitatii si marturi! :) Ne-am bucura mult, ca peste un anumit timp sa ne spui ca ti-ai deschis propria firma e organizat nunti, ca ai succes si iti merge bine!

      E super bine ca si el iti impartaseste aceasta pasiune! Cu siguranta faceti impreuna o echimba buna!

      Cat despre inel, este superb, finut si este modelul specific de inel de logodna! Ador si eu acest model inca de cand eram mica si ma uitam la desenele cu Tom&Jerry si vedeam acolo acest stil de inel :))))

      :*

      Ștergere
  8. mi-a promis ca imi va face agentie de nunti inainte sa ii spun eu ca mi-as dorii sa avem propria afacere.asa mi-a pus anul trecut de ziua mea de nastere.maine se implineste un an.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super super super tare! Mult succes in indeplinirea visului! :*

      Ștergere