Aylin Cadar & Traian


Aylin Cadar a vrut sa aibe o nunta spectaculoasa si a avut parte de ea din toate punctele de vedere! In primul rand a fost un eveniment care a durat trei zile. Aylin si Traina, sotul ei, au avut 350 de invitati si au petrecut vineri acasa, iar sambata si duminica, pe plaja, in statiunea Neptun.

Am avut parte de o nunta ca-n povesti
"Am avut emotii mari. De la intalnirea cu turcii mei in prima zi - unde mi-era teama de reactiile celor care n-au mai intrat niciodata in relatie ddirecta cu comunitatea mea, insa s-au combinat perfect, ba chiar s-au legat prietenii; la venitul acasa cu alai dupa mine, la cununia civila din gradina superbisima plina de flori, sculpturi, rude si prieteni - toti cu lacrimi in ochi, pana la petrecerea in sine unde totul, dar absolut totul s-a legat perfect - mult mai bine decat mi-am inchipuit vreodata. Am avut parte de o nunta ca-n povesti, si am avut invitati fmosi si muzica excelenta. Totul la superlativ, fara sa exagerez, mai ales ca nu-mi sta in fire", spune frumoasa actrita, citata de Acasa Tv.

Am gandit totul pana la cele mai mici detalii
Sambata seara petrecerea de nunta s-a tinut pe malul marii iar invitatii au fost rasfatati cu bucate alese si muzica de cea mai buna calitate. In plus mireasa a pregatit pentru toti mici suprize.
"A fost o nunta emotnionanta nu numai pentur noi cat si pentru toti invitatii. Am gandit totul pana la cele mai mici delatii si spre surprinderea noastra oamenii chiar au observat. Am facut o emblema a nuntii, o barcuta - dupa un tablou de-al prietenei noastre pictorite, Ginaster - barcuta pe care am pus-o pe invitatii, pe sorturile ospatarilor, pe caprele de directionare, pe spiderul de poze de la intrare, am facut chiar o stampila cu care s-au stampilat toti invitatii la ultima petrecere de pe plaja, de duminica... In loc de aranjament de masa am avut niste boluri de sticla cu pestisori aurii si un nufar, pe care la final le-am daruit cui a vrut sa le ia"", a mai spus Aylin.

A iesit exact asa cum vroiam
Aylin a fost o mireasa fericita si protejata de sotul ei, Traian,
"A iesit exact asa cum vroiam: o nunta intima cu 350 de prieteni! Si trebuie sa stiti ca nu m-a furat nimeni. Nu mi-am dorit sa fiu furata, insa nu situ daca invitatii stiau asta. Pur si simplu nu a simtit nimeni nevoia sa plece de la nunta. Era totul prea frumos si cred ca nimeni nu vroia sa piarda ceva. Feedback-ul inca il simtit chiar si dupa cateva zile bune de la nunta. Ne suna prietenii sa ne felicite pentru cele trei zile minunate petrecute cu noi", marturiseste Aylin.

Luna de miere in Mexic
Cei doi proaspeti soti au avut parte de o luna de miere superba, la mii de kilometrii distanta de casa, la "Plaja del Carmen, langa Cancun - Mexico".






12 comentarii:

  1. frumoase fotografii si bine puse la punct detaliile nuntii!
    chiar am citit intr-un numar trecut al revistei Ideal Mariaj,un pictorial cu nunta lui Aylin.
    PS:am aflat ca revista va aparea in continuare pe piata.va fii lansata in luna Ianuarie 2013,in cadrul targului de nunti Expo Ideal Mariaj Romexpo.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai aflat detalii despre nunta lor inaintea noastra! :)
      Cat despre revista Ideal Mariaj, chiar ma bucur ca va reaparea! Sunt conviinsa ca o vei cumpara inca de la primul numar! :)
      :*

      Ștergere
  2. si eu ma bucur enorm!...urmeaza numarul 35;cei de la redactie nu o vor numerota de la inceput,m-am interesat eu.
    normal ca o voi cumpara,doar am stat cu ochii pe site-ul si facebook-ul lor 6 luni la rand...
    seara minunata,va doresc!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Ce figura esti! Esti fan al acestei reviste! Stii totul despre ea! :)) Bravo! Se vede ca te pasioneaza acest subiect: nunta!
      Dat fiind faptul ca acum cand iti citesc mesajul e zi, iti doresc o zii minunata si frumoasa! :*

      Ștergere
  3. sunt fan al tuturor revistelor dedicate nuntilor:Ideal Mariaj,revista Mireasa,revista Miresici,Elle Mariaj,Ghidul Miresei si Catalogul Miresei.dar...revista Ideal Mariaj a fost prima care am cumparat-o,eram in clasa a XI-a si pana sa ma duc la liceu,am vazut revista la geamul unui chiosc de ziare.m-am oprit in fata ei,am analizat-o,i-am citit titlurile de pe coperta si m-am decis sa o cumpar imediat.cand am ajuns la scoala,toata ziua nu mi-a mai ''ars'' de ore si am stat in banca cu revista pitita pe genunchi(ca sa nu ma vada profesorii) sa o rasfoiesc mai repede si sa aflu cat mai multe detalii legate de nunta.in perioada aceea avea nunta si un var de-al meu,iar eu am avut un rol important pe tot parcursul pregatirilor de nunta.nu am avut nici cea mai vaga idee ca ar putea exista pe piata reviste de nunti.si asa,am inceput eu sa imi cumpar revista,apoi a urmat revista Miresici,dupa aceea revista Mireasa si celelalte.acum am zeci,aproape 50 de reviste,iar pe parcursul timpului se va mai adauga cate un numar la fiecare aparitie,a colectiei mele.
    multumesc frumos!seara frumoasa,va doresc!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Ce frumos... Inseamna ca la tine este o pasiune pentru nunti, si un talent vechi... Ar fi pacat sa nu mergi mai departe pe drumul acesta!!!
      Suuuuuuuuppppeeeeerrrrrrr!!! Esti tare!!! FELICITARI!!!

      Ștergere
  4. intr-adevar este!...am o slabiciune pentru tot ce tine de acest domeniu si iubesc la nebunie meseria pe care vreau sa o am:organizator de nunti!...
    cu siguranta ca nu am sa ma las pana nu imi voi indeplinii acest vis.imi doresc chiar sa imi deschid si un magazin de rochii si accesorii de mirese si costume de mire.sper sa am succes...dar toate la timpul lor!
    va multumesc!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda....e un vis minunat! Ar fi pacat sa nu lupti cu toate puterile sa ti-l indeplinesti!!!
      MULT SUCCES!!! :* :* :*

      Ștergere
  5. multumesc mult mult mult!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. o veste proasta pentru mine... daca pana mai ieri vorbeam despre revista Ideal Mariaj pe care am asteptat-o de foarte mult timp sa reapara pe piata, zilele trecute citeam pe Facebook-ul lor ca revista isi va inceta activitatea... am fost dezamagita total cand am citit anuntul... se pare ca pentru ei le-au fost suficiente doar 35 de numere de reviste...pacat...de acum inainte am sa ma consolez cu celelalte numere ale revistelor mele favorite: Mireasa, Miresici, Ghidul Miresei, Catalogul Ghidul Miresei si Elle Mariaje...imi pare rau totusi, ca nu va mai exista in colectia mea de reviste pentru nunti revista Ideal Mariaj...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( Trist, era o revista foarte parctica si utila pentru viitoarele mirese! Pacat ca si-au incetat activitatea!
      Insa cu siguranta vei gasii informatiile necesare si in restul revistelor! ;)

      Ștergere