Kate Moss & Jamie Hince



Top modelul britanic Kate Moss s-a casatorit cu rockerul Jamie Hince. Kate Moss a purtat o rochie lunga fara maneci, acoperita de strasuri, creatie a designerului john Galliano. Rochia de mireasa a fost ornata in partea de jos cu fir de aur. Coafura aleasa de Kate a fost una simpla, legere...cat mai naturala posibil.

Fericita mireasa a fost insotita la ceremonie de 15 domnisoare de onoare printre care si fiica sa, Lila, in varsta de 8 ani. Casatoria a fost sarbatorita printr-o petrecere de trei zile organizata la casa lui Kate Moss din sudul Angliei iar costul acestei nunti s-a ridicat la 500.000 lire.

Top modelul englez le-a pregatit invitatilor o serie intreaga de surprize printre care concerte sustinute de Iggy Pop, Beth Ditto, Pete Doherty, Snoop Dogg si Kanye West.

Printre cei prezenti la nunta se numara Naomi Campbell, Jude Law, Jade Jagger, Kelly Osbourne.

Totodata, Kate Moss, celebra pentru modurile neobisnuite de a petrece, si Jamie Hince ar fi trimis invitatilor lor o lista cu cadourile pe care si le doresc, incluzand 14 scrumiere de cristal care costa fiecare 240 de lire sterline, si cutii de sampanie Lois Roederer Cristal din 2002, la preutl de 1833 de lire sterline." - sursa Viitoare Mirese; mayra.ro;












4 comentarii:

  1. intr-un numar al revistei Mireasa am citit despre nunta lor.de acolo am inteles ca a fost una dintre cele mai asteptate nunti dintre modelele britanice.
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... a fost o nunta cu mult fast...si intr-adevar, mult asteptata! :) Toata lumea era curioasa cum va fi rochia de mireasa, ce decoratiuni vor avea la nunta... cum va avea mirele costumul... :)

      Ștergere
  2. iar asteptarea a meritat!
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere