French Farmer’s Market - sedinta foto


Ce poate fii mai romantic decat sa faci o sedinta foto inconjurata de flori, de parfumul lor, de fructe si de o priveliste minunata? Este inceputul perfect pentru o poveste de dragoste...

Multitudinea de culori, parfumul imbietor al florilor, o bicicleta vintage...alaturi de o masina veche... Toate acestea creeaza un minunat tablou rupt parca din miunatul Paris,... cu stradute inguste, invaluite intr-un aer romantic!



















11 comentarii:

  1. aceste poze superbe,ne aduce aminte de un pictorial realizat de revista Ideal Mariaj in numarul 30 Decembrie 2010.spun ''ne aduce aminte''pentru ca nu stim ce s-a intamplat cu revista.din primavara acestui an, nu a mai aparut nici-un numar.am sunat si la redactie,in speranta ca vom afla ceva,dar nu raspunde nimeni la telefon.chiar nu stim cu cine sa mai vorbim,cu cine sa mai intram in legatura...ne puteti ajuta voi,stiti ce s-a intamplat?revista era una de prestigiu si ma tem ca nu cumva sa nu se mai tipareasca...multumim anticipat!
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil sa nu se mai tipareasca... Nu stim nimic despre "disparitia" acestei reviste... :( Era intr-adevar foarte utila.. Oare nu aceasta revista s-a "transformat" in revista Miresici?

      Ștergere
  2. nu.revista Miresici este tiparita de Sanoma Hearst Romania;nu are nici-o legatura cu revista Ideal Mariaj...dar si revista Miresici este foarte utila,chiar am reusit sa o cumpar de la primul numar ,dar imi pare rau pentru celelalte reviste(Ghidul Miresei,Elle Mariaj,revista Mireasa si Ideal Mariaj) ca nu le-am cumparat de la primul numar.dar eram prea micuta cand ele au aparut.dar comand pe site,numerele pierdute,pentru ca vreau sa am toate revistele incepand de la primul numar.imi pare rau pentru Ideal Mariaj...pana ma voi mai interesa ce s-a intamplat cu revista,v-a trebui sa ne multumim cu celelalte reviste...
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles acum... Deci nu au nici o legatura... Hmmm... pacat ca au retras-o mai ales ca era estul de citita si cumparata... Bine ca exista restul revistelor! :)

      Ștergere
  3. da!si tu iti cumperi reviste de nunti?
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu intotdeauna am fost pasionata de fotografii.. Ele m-au inspirat in organizarea marelui eveniment din viata mea... Nu am pus prea mare accent pe reviste... Mi-am cumparat inainte de nunta cateva...dar foarte foarte putine... In rest am gasit surse de inspiratie pe internet...

      Dupa marele eveniment m-am hotarat sa creez acest blog pentru a ajuta si viitoarele mirese sa isi organizeze nunta intr-un mod cat mai placut si inedit... si iata ce a iesit...! :)

      In reviste nu gaseam atatea imagini pe cat imi doream!

      Ștergere
  4. eu mi le cumpar pentru ca imi plac.intotdeauna gasesc ceva frumos in fiecare revista.cand apare o noua revista,nu pot sa ma abtin sa nu o cumpar;(jumatatea mea ma sustine).stii cum e:ochii vad,inima cere.eu am zeci de reviste de nunti si numarul lor este in continua crestere!ma simt bine atunci cand rasfoiesc reviste in domeniul nunilor si nu ma mai satur de ele.eu le citesc prima,iar dupa ce le termin,i le dau si lui Florin.iubesc tot ceea ce tine de domeniul nuntilor(reviste,marturii,cocarde,lumanari de cununie,aranjamente florale,decoratiuni de baloane,rochii de mirese,costumul de mire,porumbeii,artificii,tortul miresei s.a.m.d.).vreau sa devin,(defapt vrem amandoi sa fim) organizator de nunti si sper sa reusim sa ne indeplinim aceasta mare si mult ravnita dorinta.
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uuuuuuuuuuuu... super!!!!!!! Ma bucur extraordinar de mult ca am gasit pe cineva care sa fie la fel de pasionata de nunti ca si mine! :) Si eu sunt innebunita dupa tot ceea ce tine de nunta... de acest aveniment! :D

      Foarte bine faci ca iti cumperi reviste, le citesti si te inspiri.. Astfel iti modelezi si formezi ochinul pentru lucruri de calitate... pentru idei inovatoare si interesante pentru nunti!

      SA NU RENUNTI NICIODATA LA VISUL TAU!!! Eu te susti cat pot sa mergi pe drumul acesta!
      :*

      Ștergere
    2. va multumesc frumos pentru gandurile frumoase!dvs.cand a-ti descoperit ca va place tot ce tine de nunta?eu acum 2 ani.
      Alina si Florin.

      Ștergere
  5. Extraordinara ideea si au avut noroc de props-uri :)

    RăspundețiȘtergere