Cuvinte din franghie pentru ziua nuntii tale


Este cat se poate de original si de usor de facut acest mic "proiect"! Nu iti ia mai mult de 10 minute sa il pui in practica iar rezultatul va fi unul uimitor! Este extrem de potrivit pentru nuntile cu tematica rustica.

Poti folosi aceste cuvine din sfoara la receptie, la scaunele invitatiilor, in spatele mesei de prezidiu, la scaunele mirilor (asa cum sunt puse in ultima fotografie) sau le poti folosi la sedinta foto!


De ce anume ai nevoie?
  • sfoara sau franghie de iuta;
  • 1/2 ceasca de amidon de porumb;
  • 4 oz de lipici alb/aracet;
  • 1/4 ceasca de apa calda;
  • tipla / folie transaprenta.


Odata ce ai tot ceea ce iti trebuie pentru acest mic "proiect", se pregateste zona de lucru: pe o masa, intinzi tipla/folia transparenta.

Alege cuvantul pe care doresti sa il scrii din franghie!
Intr-un bol, amesteca bine toate ingredientele necesare: lipiciul, amidonul de porumb si apa calda, pana se formeaza o pasta.

Trece prin adezivul format, toata sfoara din care doresti sa scrii "cuvantul magic"! :) Nu uita! Sfoara trebuie sa fie imbibata foarte bine in acest adeziv.


Acum este timpul pentru a scrie cuvantul dorit, din franghie, pe folia pregatita de pe masa de lucru! In zolene unde franghia se suprapune, mai adauga adeziv si apasa bine cu degetul, astfel incat sa nu se desprinda! Cand ai terminat aceasta mica "opera de arta" trebuie lasata sa se usuce pe masa timp de 12 ore!


Enjoy! ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu