Vaseline Lip Therapy - un miracol cosmetic


Daca intr-un articol anterior ti-am prezentat micuta "istorie" a acestui produs, desctiind si restul variantelor pe care le mai are (Original, Aleo Vera, Sun Protection, Rosy Lips, Cacao Butter), de aceasta data iti vom prezenta 10 modalitati in care poti folosi Vaseline Lip Therapy - Original:

1. Ca balsam de buze

Mai ales iarna cand sunt crapate si ustura, nimic nu reface buzele mai repede decat un strat subtire de vaselina. Pentru ca se comercializeaza si in recipiente mai mici, poti sa ai acest unguent miraculos la dispozitie tot timpul.

2. In loc de crema hidratanta

Vaselina cosmetica reface pielea si poate fi folosita ca si crema hidratanta in orice parte a corpului. Poti folosi aceast "miracol" in fiecare seara in loc de crema de noapte. E adevarat ca e un pic unsuroasa dar merita efortul. La 60 de ani vei avea un ten de 40 de ani. ;)

3. Ca demachiant

Vaselina va indeparta orice urma de machiaj de pe chipul tau lasandu-ti pielea curata si hidratata.

4. Ca rimel

E cat se poate de adevarat! Poti sari peste rutina aplicarii rimelului. In schimb, foloseste vaselina! Genele tare vor fi mai groase si mai stralucitoare. In plus, iti vor hrani si proteja genele pe tot parcursul zilei.

5. Hidratare pentru gene

Sunt specialisti in beauty care sunt gata sa bage mana in foc pentru urmatorul truc: aplica mai multe seri la rand vaselina pe gene si las-o sa actioneze toata noaptea. Genele se vor indesi si lungi!

6. Creeaza efectul "Smokey Eyes"

Aplica creion negru si apoi, cu o mica cantitate de vaselina, intinde-l un pic.

7. Protejeaza pielea de vopsea

Cu siguranta, de fiecare data cabd te-ai vopsit, ti s-a intamplat sa ramani cu pete pe frunte si pe pielea capului. Unge cu vaselina zona fetei aflata in pericol. Micile pete de vopsea dispar apoi instantaneu.
Acelasi lucru il poti face si daca trebuie sa folosesti mainile in anumite activitati care vor duce la patarea acestora. Inainte de a te apuca de treaba da-te pe maini cu vaselina. La sfarsit toate urmele colorate se vor sterge imediat.

8. Este un excelent exfoliant

Amesteca vaselina cu sare de mare si vei obtine un exfoliant excelent si 100% natural.

9. Are efect de make-up

Pentru un look stralucitor, aplica vaselina pe obraji. Vor sclipi ca roua dimineata si in plus, te vei bucura de o hidratare eficienta.

10. Cel mai bun prieten dupa epilare

Lama, epilator, ceara – toate ne irita si ne usuca pielea. De acum, dupa epilat, aplica un strat subtire de vasleina pe zona afectata. Efectele neplacute vor disparea imediat iar pielea va fi mai fina si mai hidratata.

Site-ul oficial al acestui produs si mai multe informatii despre el gasesti aici.

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu... Din pacate nu am de vanzare si cred ca doar de pe net poti cumpara...de pe site-uri cu produse cosmetice care aduc asa ceva...
      :*

      Ștergere