Gabriela & Ghita - data nuntii 08.10.2011


1. Cum v-ati cunoscut?
Era intr-o sambata seara (20 spre 21 iunie 2009) cand eu si cu 2 prietene ne-am hotarat sa mergem la un local in apropierea satului nostru. In acea seara eu am avut initiativa de a merge acolo, desi de obicei nu prea ieseam la localuri/discoteci singure (fara baieti) pentru ca ne era frica. Dar in seara aceea parca am simtit ca vreau sa merg. Nu stiu de ce :) Adica nu stiam atunci, dar acum cred ca a fost al 6-lea simt ;))

Sotul meu era lautar la acel restaurant, dar in seara in care am fost noi acolo s-a luat curentul la scurt timp dupa ce am ajuns acolo, asa ca baietii din trupa au facut o pauza si au luat masa la o lumanare. Iar masa la care ei mancau era chiar langa masa la care stateam noi fetele. La un moment dat un prieten comun ne-a facut cunostinta la cererea lui iubi (Ghita il cheama). Apoi am vorbit putin, am schimbat numerele de telefon, urmand sa ne mai auzim la telefon. A doua zi el m-a si sunat si a tot insistat sa iesim la un suc. Eu nu prea vroiam, pentru ca eu imi dadeam bacul dar imi era si rusine sa il tot refuz la infinit, pentru ca era foarte insistent. Si am iesit la un suc, apoi a doua zi iar m-a sunat, iar a venit in oras sa ne intalnim (eu atunci stateam in Oradea iar el intr-un orasel la 60 de km de Oradea- unde stam si acum) am primit flori aproape in fiecare zi, a venit la apartamentul unde eu stateam cu chirie cu inca 2 fete si ne-a adus ciuperci (preferatele mele) si culmea, a insistat sa le gateasca tot el (e un bucatar destul de bun) :) si au iesit super bune :)

Ne spunea o gramada de bancuri, ne distram cu fetele, intr-o zi eu dormeam de dupa-masa si el a venit fara sa il aud eu, a sunat-o pe una dintre fete ca sa ii deschida usa, si mi-a pus un buchet de flori langa perna :X:X si apoi m-a sunat din camera cealalta :) si tot felul de surpize si timpul a trecut si eu mi-am dat seama ca imi petrec foarte mult timp cu el si deja ii simteam lipsa cand nu era langa mine. Si dupa putin timp m-am mutat cu el :)
Deci pot spune ca nu a fost dragoste la prima vedere, a fost incet dar sigur :)

2. Cand te-a cerut in casatorie si cum ai primit inelul de logodna?
Noi vorbeam asa subtil despre nunta si intr-o zi cand am mers la Oradea a parcat masina si mi-a spus ca merge sa schimbe niste bani, iar cand s-a intors mi-a scos cutia cu inelul de logodna din buzunar si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. Normal ca am zis DA :)

3. Ce tema a avut nunta si cum au decurs pregatirile?
La  nunta tema mea a fost culoare mov, dar pot sa spun ca nu am ales la inceput o tema anume, ci pe parcurs.
Pregatirile au fost obositoare dar totul a fost o forfota placuta pentru ca o data in viata ai ocazia sa organizezi un astfel de eveniment.

Cel mai obositor moment a fost cel al impartirii invitatiilor. Drumuri, drumuri si iar drumuri.....

4. Ati avut un buget pentru nunta? 
La noi nu s-a stabilit un buget exact pentru nunta, doar am calculat cam cati bani castigam pana cand trebuie indeplinita cate o sarcina si am incercat sa nu depasim suma alocata fiecarei etape.

5. Unde ati facut petrecerea, ce fel de tort ai avut? 

Petrecerea am facut-o la un restaurant din oraselul nostru, iar tortul am vrut sa fie din martipan pentru ca mie imi place aspectul acestor torturi, dar era mult mai scump decat cel din frisca si asa ca tortul a fost din frisca, si a fost super gustos. Dar si aspectuos.

6. Dj sau formatie?

Formatie, eu nici nu sunt adepta dj-ului la nunta, si va dati seama ca daca Ghita e lautar.... Clar formatie :)

7. De unde ti-ai cumparat rochia de mireasa si accesoriile? 
Rochia de mireasa am inchiriat-o de la un salon din oradea (salon Jessica) cu 1000 ron, iar accesoriile din diferite locuri: coronita dintr-o piata, cerceii si bratara dintr-un mall, pantofii, dintr-un alt oras (Satu -Mare), i-am gasit fara sa ii caut :) Am mers sa isi ia Ghita costum si am vazut pantofii , mi-au placut si i-am luat si bineinteles i-am accesorizat sub toc cu pietre Swarovsky  :) - asa cum am vazut pe site-ul Nunta cu Stil :)

8. Ce ne poti spune despre make-up-ul pe care l-ai avut si despre manichiura?
Despre machiaj pot spune ca am fost indecisa si m-am lasat pe mana make-up artistului :) nu i-am zis nici macar culoarea :) i-am spus doar ca daca se poate sa puna putin sclipici daca permite machiajul, si mi-a placut si mie ce a iesit :)

Manichiura mi-a facut-o cea mai buna prietena a mea vinerea inainte de nunta de la ora 14 pana la ora 21 :) dar eu zic ca a meritat sa stau atat. Ea a vazut modelul intr-o revista de unghii si mi l-a facut. E cu gauri in unghii, si cu ata aceea cu bilute care trecea prin gaurile acelea, a fost chiar o manichiura speciala.

9. Ce flori ai ales pentru buchetul de mireasa? 
Eu initial am ales orhidee vanda pentru buchetul de mireasa dar mi s-a spus ca e o floare foarte rara si ca nu au gasit in octombrie cand am avut eu nunta si atunci a trebuit sa ma hotarasc pe moment ce buchet vreau, si cum nu aveam o alta imagine de buchet in minte, am ales acelasi buchet dar cu orhidee alba.

Nu mi-a placut la el ca au pus acele frunze vopsite mov imprejurul lui mai bine era verdeata. Eu nu l-am cerut asa, probabil cei care l-au facut au vrut sa puna ceva mov in el. Cand l-am vazut am vrut sa le scot, dar se vedea urat si am renuntat.

10. Care au fost cele mai emotionante momente ale nuntii? 
Cele mai mari emotii le-am avut cand am iesit din casa si mirele cu alaiul ma astepta afara si toti se uitat la mine :D

11. Ati luat cursuri de dans? 
Nu am luat cursuri de dans, am hotarat sa ne alegem o melodie frumoasa si pur si simplu sa dansam (Mihai Treistariu- Cat de frumoasa esti).

Daca tot nu am dansat noi un dans sofisticat, ne-a venit ideea sa chemam 2 dansatori profesionisti, moment care l-am facut cadou surorii mele pentru ca exact in ziua nuntii mele a implinit 6 ani de casatorie. Si nici un invitat nu a stiut dinainte despre acest moment surpriza, nici macar nasii. Toti au ramas foarte placut surpinsi :)

12. Unde ati petrecut luna de miere? 
Luna de miere am petrecut-o in Brasov,  la Bran. Super. Recomand !

13. Ce te-a inspirat din blog-ul nostru?
:D
Foarte multe: tema nuntii, decorarea pantofilor de mireasa, cerceii candelabru, voalul potrivit, etc.

14. Ce ai schimba la nunta ta daca ai putea da timpul inapoi? 
Nu as mai comanda nici un meniu in plus pentru ca au fost persoane care au confirmat ca vin si nu au venit si am pus si 2 meniuri in plus; mi-as fi facut o alta coafura, nu as mai uita sa chem cameramanul si fotograful cand am fost furata ;)) pentru ca am uitat si a trebuit sa mai asteptam si dupa ei si a trecut mai mult timp, si as fi mers mai devreme la coafor si machiaj ca sa am mult mai mult timp de poze (am avut o ora pentru ca timpul s-a scurs foarte repede fara sa imi dau seama - plus ca mi s-a desfacut fermoarul in timp ce imbracam rochia si si-a revenit foarte greu. Apar lucruri imprevizibile si iti iau timp).

15. Un sfat pentru viitoarele mirese.
Viitoarelor mirese le spun in primul rand sa citeasca site-ul NUNTA CU STIL !!!

Sa inceapa totul din timp ca sa nu se grabeasca cu pregatirile, sa incerce cat mai multe rochii de mireasa si nu doar modelul care le place, pentru ca pot avea surprize si sa arate foarte bine si intr-o rochie la care nu se asteptau, sa nu fie stresate pentru ca pana la urma toate se rezolva, sa danseze cat de mult la nunta pentru ca daca mirii nu se distreaza nici invitatii nu o vor face, sau prea putini, sa aleaga o formatie pentru ca un muzicant va face o atmosfera, mai mult decat un dj (parerea mea), sa treaca peste micile neplaceri care pot aparea si sa isi traiasca ziua nuntii, sa o simta, pentru ca este o zi de neuitat! :)

Accesorii mireasa:








Make-up:




Manichiura:



Masina mirilor:


Buchetul de mireasa:




Cununia civila:






Sedinta foto:




Decoratiuni restaurant:










Petrecerea de nunta:



Divertisment:


Tortul:





6 comentarii:

  1. Mii de felicitari pentru nunta! Ati organizat o nunta superba si perfecta in cel mai mic detaliu, iar tu ai fost o mireasa superba:X! Se vede cat de fericita ai fost in cea mai frumoasa zii din viata ta;;)!!!

    Si cand vad ce soare a fost cand ati avut nunta... iar la Brasov ploua si era lapovita... Super! Si vremea a tinut cu voi! ;)

    Gabriela, multumim ca ai impartasit cu noi si cu restul mireselor care ne viziteaza...aceste poze si sentimente minunate!
    puuup

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, am uitat sa iti spun ca si eu am avut rochia de mireasa tot cu volane ;;)...

    Imi place tare mult rochia pe care ai avut-o!
    Puuuuup

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet pentru tot >:D<
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ai pentru ce!!! Ne-a facut o deosebita placere!
    Esti o scumpa!
    Puuup :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. ador articolul asta...Felicitari in primul rand mirirlor,superbi au fost si se vede ca s-au bucurat cu adevarat de acea zi unica. si felicitari Nunta cu stil pentru ca mereu aduci noutati si lucruri practice.LA si mai multe articole de genul asta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim tare mult, Jane Doe, pentru comentariu si pentru sustinere!
    :-*
    Ne bucuram ca iti place acest articol...;;) si da! intr-adevar, se vede fericirea pe chipul mirilor! O nunta tare reusita! :X

    De obicei postam in fiecare zi lucratoare (de luni pana vineri), cate un articol nou, insa acest articol nu l-am putut trece cu vederea asa usor...si l-am lasat mai mult! :D

    Puuup, Jane Doe;;)

    RăspundețiȘtergere