Pantofi pictati manual


Daca tot este la moda sa iti personalizezi intreaga nunta cu o anume tematica, cu anumite culori si accesorii... de ce nu ti-ai personaliza si pantofii pe care ii vei purta in cea mai frumoasa zii din viata ta?

Fie ca ii alegi albi sau orice alta culoare, poti picta sau poti ruga pe cineva sa iti picteze pe pantofi diferite imprimeuri care se regasesc in tema nuntii tale. De exemplu, daca tema nuntii tale este "Floarea-Soarelui" poti picta pe pantofiori aceste minunate flori... Daca penele de paun se regasesc in aranjamentele de nunta, poti picta pene de paun pe pantofi... Sau de ce nu, poti scrie niste declaratii de dragoste minunate: "I love You! ", "Je t'aime!", "Ich liebe dich!", "Ti amo!", "Ek is lief vir jou!", "Te dua!"...sau un simplu "I DO"! Bineinteles, cu putina imaginatie vor iesi niste pantofi unicati si de mare efect pe care toata lumea ii va admira!

Acesti pantofi ii vei mai putea purta si dupa eveniment la diferite evenimente!

Ti-am pregatit si o galerie foto care speram sa iti fie de folos!
Enjoy!


































































































































































4 comentarii:

  1. Buna seara ,imi puteti spune va rog frumos cum pot gasi si eu culori pentru pictat incaltamintea ca imi plac foarte mult cei pictati de dumneavoastra,va multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,

      poti cumpara de pe acest site culori pentru textile!
      http://www.galeriacreativ.ro/galeriacreativ/eshop/6-1-Culori/57-2-Culori-textile

      Trebuie ca pantofii sa fie din material textil...

      Sunt culori pentru textile pe baza de apa,pentru materiale avand culori dechise din:bumbac,vascoza,fibre sintetice sau de amestec. Se spala materialul inainte de aplicare dupa care se calca materialul pe fata punand deasupra un material si utilizand nivelul pentru calcat bumbac,timp de 3 min.

      Iti dorim mult succes si asteptam vesti de la tine! ;) :-*

      P.S.: acesti pantofi nu sunt pictati de noi... Acesta este doar un blog cu ajutorul caruia incercam sa ajutam miresele... si nu numai, prin sfaturile si fotografiile menite sa te inspire!

      Ștergere
  2. Cata fericireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Cat de mult Dumnezeu in mainile celui care a picatat pantofii acestia de poveste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Sunt tare frumosi! Ni se pare o idee minunata sa iti personalizezi pantofii de nunta astfel incat sa ii asortezi cu accesoriile pe care le porti, sau cu povestea nuntii... :)

      Ștergere