Poseta/geanta potrivita pentru rochie de mireasa

Iata cateva idei interesante care ne vor ajuta sa ne alegem poseta/gentula in functie de rochia pe care o vom purta:
1. Mireasa moderna
Mireasa moderna este la curent cu tendintele modei si prefera o rochie in linii simple, cu cateva elemente decorative precum dantela, broderiile sau cristalele.
Gentile care se potrivesc unei astfel de tinute sunt cele intr-un design minimalist, fie incrustate cu cristale (in cazul unei rochii cu design simplu), fie clasice, simple, in cazul in care rochia este brodata sau cu aplicatii.
2. Mireasa eleganta
Mireasa eleganta se regaseste in stilul clasic, cu toate ca prefera tinute cat mai feminine. Este adepta croielilor simple si pune accentul pe detalii, asa cum sunt accesoriile.
I se potrivesc gentile mici cu aspect pretios, dar si clutchurile elegante, rafinate, din materiale care imita oarecum materialul rochiei.
3. Mireasa nonconformista
Mireasa nonconformista este tanara, interesata de tendintele modei si cu o personalitate puternica. Adesea are propriul stil vestimentar si tocmai de aceea rochia acesteia de mireasa va fi una speciala, una creata exact pe gusturile ei.
Accesoriile trebuie sa aduca un plus de farmec tinutei, sa o completeze perfect, fara a-i `fura` insa din farmec.
4. Mireasa romantica
Mireasa romantica este femeia visatoare care se va casatori neaparat intr-o rochie impresionanta, exact asa cum ar face si o printesa.
Accesoriile pentru o astfel de tinuta trebuie sa fie extrem de feminine si delicate, adesea cu decoratii de cristale sau volane (in cazul unor genti din materiale delicate).

5. Mireasa clasica
Mireasa clasica stie exact ce isi doreste, eleganta si rafinamentul fiind termenii cei mai potriviti pentru a o caracteriza. Tinuta ei va fi discreta si feminina, pentru a nu iesi in evidenta mai mult decat ar trebui.
Accesoriile pentru o astfel de rochie trebuie sa fie la randul lor simple, in linii clasice, fara elemente decorative, accesorizate cel mult cu cateva cristale pentru un plus de stralucire.
6. Mireasa traditionalista
Mireasa traditionalista prefera rochia traditionala de mireasa, bogata in elemente decorative, precum broderii ori dantela.
Accesoriile, inclusiv geanta, sunt realizate din acelasi material ca si rochia, cu un design asemanator ori cu elemente florale sau broderii discrete.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu