Buchete de mireasa din Margarete, Crizanteme si Floarea-Soarelui

Buchete de mireasa din Floarea-Soarelui
Floarea soarelui este indicata pentru buchete mici si medii. O planta solara, care infloreste in a doua jumatate a lunii iunie si pana la mijlocul lui iulie, poate fi folosita cu succes si in realizarea aranjamentelor pentru nunta, atat singura cat si impreuna cu spice de grau sau verdeata.
Se poate realiza din aceasta floare un minunat buchet romantic si vaporos.







Buchete de mireasa din Margarete
Margaretele infloresc din iunie pana in august, asa ca, daca ai trecut de stadiul: ”… ma iubeste,… nu ma iubeste…”, si stii sigur ce sentimente nutreste pentru tine, inseamna ca poti folosi aceste flori de camp pentru buchetul de mireasa si nu numai.
Aceste flori sunt simbolul pergect al gingasiei, puritatii – cele mai frumoase si convingatoare simboluri purtate de o mireasa la nunta ei. 






Buchete de mireasa din Crizanteme
Daca nunta ta va avea loc intr-o zi frumoasa de toamna si daca esti adepta culorilor, atunci pentru buchetul de mireasa, precum si pentru celelalte aranjamente floarele poti sa apelezi cu incredere la crizanteme.




4 comentarii:

  1. sunt superbe!
    Alina si Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos pentru comentariu! Ne bucuram mult ca va plac!

      Ștergere
  2. ador margaretele ... multumesc pentru idei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram mult ca ti-a fost de folos acest articol! Mult succes in toate pregatirile pentru nunta ta, si... poate ne arati si nou buchetul tau! :D :*

      Ștergere