Parul prins intr-o parte



Buclele, impletiturile si parul lasat liber pe spate se numara printre principalele tendinte ale acestui an si ale anului 2012. Viitoarele mirese cu par lung sunt avantajate atunci cand isi aleg stilul de coafura pentru ziua nuntii, caci lungimea parului le ofera o multime de optiuni de coafare. Tendintele actuale spun ca viitoarele mirese prefera buclele angelice, in locul cocurilor sofisticate cu ocazia nuntii. Maniera in care poti purta buclele variaza!

Coafeaza-ti podoaba capilara cu ce iti e la indemana: placa, perie, bigudiuri, moate, ondulator. Fa-ti o carare perfecta pe partea care iti place mai mult. Nu conteaza daca-i stanga sau dreapta.
Daca ai breton, aranjeaza-l in aceeasi directie.

Da-ti tot parul intr-o parte si lasa-l sa se odihneasca pe umar. Pentru o fixare perfecta, prinde parul din ceafa cu agrafe si pulverizeaza un produs de styling.

Poti să mergi pe varianta parul lasat liber, asa cum au procedat Eva Longoria, Penelope Cruz si Cameron Diaz, sau poti sa il prinzi intr-o coada eleganta precum Carrie Underwood.

Ca sa obtii acest gen de coafura, este de la sine inteles ca trebuie sa ai parul mediu, lung sau foarte lung. Si nu uita! Cerceii vor fi pusi in valoare daca iti aranjezi astfel cositele, deci poarta modele pretioase, speciale. Vom vorbii despre cerceii stil candelabru, potriviti pentru acest gen de coafura, in articolul de maine! ;)


Inspira-te din coafurile pe care ti le-am propus si descopera stilul care te avantajeaza cel mai bine:




























































 

 

 

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu